8.12.2016

Joulukalenteri luukku 4

Moikka! Joulukalenterin neljännessä luukussa saatte linkata blogejanne. Tein blogisiivouksen ja poistin kaikki hiljentyneet blogit joitan en ole pitkiin aikoihin lukenut. Joten ei muutakuin blogeja linkkailemaan tähän postauksen kommentteihin. Jätä myös siihen pieni esittely blogistasi. Niin tutut kuin tuntemattomat. Tämä loppuviikko on aikaa linkata blogeja, eli kolme päivää.

Säännöt: Te linkkaatte bloginne ja minä arvostelen ne myöhemmin. Blogeja pitää tulla vähintään viisi, jotta voin toteuttaa tämän haasteen. Katsotaan löytyykö uusia mielenkiintoisia blogeja.

6 kommenttia:

 1. katkottujaoksia.blogspot.com
  21-vuotias ratsastuskouluoppilas kertoilee tunneista ja kisoista, mukana myös yksityisiä hevosia ja itsenäistä ratsastusta. Välillä kuvapostauksia hevostapahtumista. Postaan noin kerran viikossa, välillä harvemmin tai useammin. :)

  VastaaPoista
 2. iidunhevoselamaa.blogspot.fi

  Blogi kertoo 15-vuotiaan tytön hevoselämästä ja liikutus heppa lv-ruuna Miksusta joka alkaa pikkuhiljaa palailla saikulta! Mullakin on muutes blogissa joulukalenteri 😊

  VastaaPoista
 3. tuskantoivo.blogspot.fi
  Blogi parista suokista ja oudosta tytöstä. Kilpailua, treeniä ja puskailua laidasta laitaan!

  VastaaPoista
 4. Myrskyn Selkään

  Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa valmentaudun ja harjoittelen itsenäisesti useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan kehitystä varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!

  VastaaPoista
 5. Jos ei ole vielä liian myöhäistä niin:
  siloistasatulaan.blogpost.fi

  Blogi kertoo entisen ravurin matkasta kohti ratsunoppeja. Etenemme rauhassa ja hevosen ehdoilla, puuhaillen kaikkea maan ja taivaan välillä pitäen hevosen mielenkiinnon yllä (mm. maastakäsittelyä, irtojuoksutusta, hypytystä ym ym)

  VastaaPoista
 6. http://anselminaskeleet.blogspot.fi

  Blogi kertoo 5v torinhevosruuna Anselmista, sekä uudesta hevosenomistajasta, kohta 18v Saarasta. Anselmi on minun ensimmäinen oma hevonen, ja blogissä pääsetkin seuraamaan hevosen omistamisen opettelua ja elämää nuoren ja vielä osaamattoman hevosen kanssa. :)

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.