22.12.2016

Joulukalenteri luukku 11

Apua nyt jännittää. Sillä linkkaa blogisi-postaus olikin vaikeampi toteuttaa mitä kuvittelin. Kaikki linkatut blogit olivat niin upeita sisällöltään sekä ulkoasuiltaan, että oli vaikea valita viittä blogia.

Valituista blogeistä otin bannerin sekä esittelytekstin ja sen jälkeen oli se vaikein osuus eli arvostelu. Kiitos vielä kaikille bloginsa linkanneille, niinkuin jo sanoin kaikilla oli tosi upeita blogeja! • Olen Ella, 18-vuotias tyttö Tampereelta. Omistan siskoni kanssa Pysteliina nimisen suomenpienhevostamman ja sen 19.6.2016 syntyneen orivarsan, joista kerron blogissani. Lisäksi blogiin mahtuu mukaan liikutushevoseni Nessa sekä viisi kissaamme.

• Pysteliina on 20-vuotias ex-ravuri, jonka olen omistanut isosiskoni kanssa yli viisi vuotta. Pyste astutettiin kesällä 2015 Tosi-Romeolla ja 19.6.2016 se varsoi ensimmäisen oman kasvattimme.

• Pysten Prinssi on ensimmäinen oma kasvattimme, 19.6.2016 syntynyt suomenhevosori. Blogissa pääset seuraamaan Prinssin kasvua komeaksi ratsuksi.


Tätä blogia olen seurannut jo hetken, kun kaipailin suomenhevosiin painottuvia blogeja lukulistaleni. Blogissa seikkailee suloinen varsa.

*Hieno ulkoasu. Yksinkertainen ja selkeä!
*Upeita kuvia sekä selkeää tekstiä. Sopivasti sisältöä.
*Söpö varsa
*Kaunis suomenhevostamma Pysteliina
*Blogi voisi olla hieman aktiivisempi

Blogiin pääset tästä
Olet saapunut lukemaan connemaratamma Pennin arkielämää. Blogia kirjoittaa kiitettävän laajan huumorintajun ja taiteellisen luonteen omaava nainen, Janita. Kuvapainoitteisia postauksia, ponimaista menoa ja ennen kaikkea ystävyyttä!

Tässä on (itselleni) ensimmäinen blogi jossa on adventtijoulukalenteri!

*Blogissa on paljon hienoja kuvia
*Lyhyitä tekstikappaleita, mikä on omasta mielestäni hyvä. Kun itse en ainakaan jaksa lukea 10 riviä pitkiä kappaleita.
*Yksikertaisen kiva ulkoasu ja upea banneri!
* Postauksia tulee noin kerran viikossa.*Blogia kirjoittelee 17-vuotias lukiolaistyttö ja päätähtenä nähdään lv-tamma, joka opettelee ratsun aakkosia.

Myös ttä blogia luen.

*Ihana ulkoasu
*Upeat kuvat ja mukaansa tempaseva teksti
*Blogissa näkyy selkeästi miten hevonen on kehittymyt muutaman kuukauden sisällä.
*Postauksia voisi tulla hieman useammin
*Tekstiä voisi kappaleittaa hieman enemmänPandaksi kutsuttu 1995 syntyinen heppayttö. Lisää tietoa saa liittymällä lukijaksi ja seuraamalla blogia. :)
(Tämä pätkä oli blogiini tullut esittely, joka kertoo ehkä hieman enemmän)
21-vuotias ratsastuskouluoppilas kertoilee tunneista ja kisoista, mukana myös yksityisiä hevosia ja itsenäistä ratsastusta. Välillä kuvapostauksia hevostapahtumista. Postaan noin kerran viikossa, välillä harvemmin ta useammin. :)

*Ihana talvinen ulkoasu.
*kivoja kuvia niin ratsastuksesta kuib hoitotilanteista.
*kerrotaan mielenkiintoisesti ratsastustunneista.
*Blogissa voisi olla sivupalkissa selkeämpi esittelyteksti blogisi sisällöstä.
*postauksia tulee noin kerran viikossa.

6 kommenttia:

 1. Paljon kiitoksia arvostelusta! Täytyisi tehdä parempi esittely blogiin näkyville tässä jossain vaiheessa tosiaan :)

  VastaaPoista
 2. Isot kiitokset kehuista! :) On ihana kuulla, että joku ei kerrankin lyttää blogia sillä, ettei postaa kolmeatoista kertaa päivässä... Noei sentään, mutta tuntuu, että nykypäivänä blogikin pitäisi päivittää lähes päivittäin, että se miellyttäisi muita!

  Muutenkin sun "arvostelut" tosi kivasti toteutettu, ytimekkäät listaukset on parhaita! Taidampi jäädä tännekin päin seurailemaan sun menoasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni tuli tosi hyvä mieli näin aatonaaton aamuna, kun moni on tykännyt tästä arvostelusta, sekä sinun ihanasta kommentista.

   Tervetuloa seuraamaan meidän menoa täällä!

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.