14.12.2016

Joulukalenteri luukku 7

Moikka Tässä joulukalenterin seitsemännessä luukussa käydään läpi mun tulevaisuuden haaveita ja toiveita niin elämään, ratsastukseen, kuin bloggaamiseen liittyen.

Elämäni

Mun tämänhetkinen elämäntilanteeni on hyvä. Mulla on ystäviä, koulu jossa voin opiskella itselleni ammatin, välittävät sisarukset ja vanhemmat. Vaikka en tällä hetkellä koe itseäni työihmiseksi, mutta kuitenkin kouluni loputtua, haluan, että saan työpaikan.


Ratsastus

Ratsastukseen ja hevosiin mulla on monta toivetta. Ensinnäkin haluaisin kehittyä lisää esteillä. Ja toivon, että voin jo ensi vuonnna alkaa hyppäämään korkeampia esteitä. Tällä hetkellä korkein hyppäämäni este on noin 60 cm. Esteisiin liittyen vielä se, etttä pysyisin hypyissä mukana. Joissain esteradoissa (missä on paljon kääännökisä ja mutkia) tarvitsen lisää harjoitusta myös. 
Oma hevonen olisi myös kiva saada. Tällä hetkellä se vaan ei ole ajankohtainen opiskellujeni takia. Mutta eihän sitä tiedä, mitä tapahtuu tulevaisuudessa. Olenhan sitä leikilläni suunnitellut (yläasteikäisenä, pari vuotta ratsastaneena) ostavani hevosen ja tekisin karsinan autotalliin. Laidun/tarha olisi pihamme vieressä oleva kunnan nurmikko mikä on ihan tyhjillään.
Viimeinen mieleen tuleva haaveeni olisi, että pääsen kilpailemaan enemmän.Bloggaaminen

Olen blogini ulkoasun, aktiivisuuteen ja sisältöön tyytyväinen.  Mutta yksi toiveeni on se, että lukijani olisivat pikkuisen enemmän aktiivisempia. Tällä hetkelleä se on kausittaista aktiivisuutta. Jotkut postaukset keräävät enemmän katseluita ja kommentteja kuin toiset, okei toisinaan kiinnostaa ja toisinaa ei, ja se on ihan ymmärrettävää. Koska en itsekkään lue kaikkia postauksia kokonaan, luen vain jos postaus kiinnostaa, eikä ole liian pitkä tai samaa toistava. Olisi vaan tosi kiva päästä lukijoiden kanssa kommenttien kautta keskusteluyhteyteen.

Tässä oli tämä joulukalenterin postaus, toivottavasti tykkäsitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.