24.12.2016

Joulukalenteri luukku 12

Moikka! Tässä joulukalenterin kahdestoista ja samalla viimeisessä luukussa kurkataan menneeseen blogivuoteen. Mitä toki on vielä vähän jäljellä. Käydään hieman läpi postauksia, blogiin liittyvissä asioissa.

Postaukset: Aktiivisuus oli vaihtelevaa. Toisinaan tuli postauksia enemmän ja toisinaan vähemmän. Riippui ihan siitä miten keksin postausideoita. Postausten laatu parani viimevuoteen nähden huimasti. Ainakin omasta mielestä. Vielä emme voi laskea postausten lopullista määrää, koska Joulukuu on kesken ja varmaan kalenterin jälkeenkin tulee postaus tai pari.

Lukija määrä on kasvanut kivasti. Tervetuloa kaikki uudetkin lukijat!

Kommetteja tulee vaihtelevasti. Toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän, joskus ei ollenkaan. Mikä on ihan ymmärrettävää. Haluaisin päästä lukijoiden kanssa keskusteluyhteyteen. Aina kun saan kommentin, niin vastaan niihin.


Kuvia blogiin tulee aina. Välillä vanhoja monta kertaa olleita kuvia, mutta yleensä (mihin aina pyrin) haluan laittaa uusia kuvia. Aika paljon laitan puhelinkuvia, koska rn vielö omista kameraa. Nyt viime aikoina olen saanut kameralla otettuja ratsastus kuvia tänne.


Blogi sai myös omat facebook-sivut. Jota päivittelen kuvien ja linkkaamalla blogin sinne uuden postauksen tultua julki.

Blogin instagramissa meni marraskuun alussa 200 seuraajaa rikki. Mikä on hieno luku, koska edes omalla henkilökohtaisella instagramilla ei ole niin paljoa seuraajia. Kiitos kaikille ketkä seuraavat @teamsuomenhevosia. En edes ajatellut tiliä perustaessani, että siellä olisi yli 200 seuraajaa noin vuosi tilin perustamisen jälkeen.

Opein tekemään jonkinlaisia bannereita tänä syksynä. Malli esimerkkinä toimii tuotalvinen sekä edellinen syksyinen banneri.Hyvää Joulua kaikille!


2 kommenttia:

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.