21.1.2017

Puomeja Vikkanilla


Moikka! Lauantai ja sehän tarkoittaa, että on tuntipostauksen vuoro. Tänään olin tunnilla Vikkanilla. Vikkan oli kiva tällä tunnilla. Sopivan reipas alun patiatelun ja eteenpäin liikkuva.

Alkukäynneissä, ei ollut mitään ihmeellistä. Käveltiin molempiin kierroksiin ja aloitettiin heti käynnissä puomien meno. Molemmissa päädyissä oli kolme puomia.


Jatkoimme ravissa ja teimme pääty-ympyrät puomeille. Hetken ravattuamme aloimme laukkaamaan pitkät sivut kevyessä istunnassa ja ravissa pääty-ympyrät puomeille. Ratsastimme molempiin kierroksiin puomeja ravissa ja pitkät sivut laukassa.


L-päätyyn pääty-ympyrälle laitettiin puomi-kavaletti-puomi, pieni este jota hyppäsimme laukassa. Aloitimme vasemmalla kierroksella, joka oli vaikeampi kierros ratsastaa.

Vasemmassa kierroksessa Vikkan pääsi karkaamaan ulkoavuilta. Mutta muutaman kierroksen jälkeen tuli suht hyviä hyppyä (kavaletille) ympyrällä. Oikea kierros oli paljon parempi ja ympyrällä hypyt sujuivat paljon paremmin. Toki siinäkin Vikkan pääsi  vähän karkaamaan ulkoavuilta, mutta ei niin useammin, kuin vasemmassa kierroksessa.

Laukkojen jälkeen menimme c-päätyyn ravaamaan ympyrälle puomeille kevyessä istunnassa. Loppuraveissa jouduin tekemään paljon puolipidätteitä, jotta saisin Vikkanin ravin rauhallisemmaksi. Ravasimme molempiin kierroksiin, jonka jälkeen lähdimme kävelemään loppukäynnit pellolle.

Tunnin jälkeen heti söin ja kolmesta neljään oli vielä valmennusryhmän kokoontuminen. Puhuimme siellä tavoitteista, kehittymisestä, valmentautumisesta yms. Valkkakokoontumisen jälkeen lähdin kotiin syömään ruokaa. Postauksen aloitin jo tallilla, ennen valmennusryhmän kokousta, kotona tarvitsi enään lisätä muutama kuva.

Kuvitin tämän postauksen parilla maisemakuvalla ja kesän kilapilukuvilla. Niitä nimittäin jaksaa vieläkin ihastella ja jakaa teille, niin upeita ne on. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.