7.1.2017

Ratsastus lumipyryssä

Olin tänään täs tunnilla Vikkanilla. Vikkan oli yllättävän rauhallinen tänään, vaikka tunteja on jouduttu perumaan tällä viikolla useammin kovan pakkasen takia. Hevonen oli karsinassa joten sain laittaa sen valmiiksi tunnille.

Työskentelimme ympyrällä. Melkeimpä koko ajan alku-, väli- ja lippukäyntejä lukuunottamatta.
Aloitinma ympyrällä käynnissä ihan perus taivutteluilla ja asetteluilla. Sen jälkeen jatkoimme ravissa. Piti huolehtietuksista ja taivutuksista. Alkuun otimme c-kirjaimessa ja kentän keskikohdassa (aina puolessa välissä) neljän askeleen käyntisiirtymisen. Tätä teinme oikeaan sekä vasempaan kierrokseen. Vähän ajan päästä jatkoimme siten, että ravasimme puolet ympyrästä oikein hidasta ravia harjoitusravisda ja toiset puolet oikein reipasta ja eteenpäin pyrkivää ravia keventäen. Tätä myös oikeaan sekä vasempaan kierrokseen.


Tässä vaiheessa oli välikäynnit.
Välikäyntien jälkeen laukkasimme.

Laukkasimme ympyrällä. C-kirjaimesta puolet ensin hidasta harjoitusravia ja ympyrän puolessa välissä tuli laukannosto ja laukkasimme c-kirjaimeen. Eli puolet. Laukkasimme näin molempiin kierroksiin. 
Laukat sujui hyvin. Se oli reipasta eteenpäin pyrkivää laukkaa, mutta silti Vikkan pysyi rauhallisena.
Laukkojen jälkeen oli loppuravien vuoro. Jossa silloinkin Vikkan pysyi rauhallisena, eikä lähtenyt parien puolipidätteiden jälkeen yhtään kahottamaan. Tähän loppuun vielä loppukäynnit, jonkä jälkeen tunti oli ohi ja hevonen jatkoi seuraavalle tunnille ja minä lähdin kotiin.

Postaus on kuvitettu vanhemmilla tuntikuvilla, kun tänään ei ollut kukaan kuvaamassa.
Oikeasti meillä on kivasti lunta täällä.

Mukavaa lauantai iltaa kaikille💓😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.