23.4.2017

Kilpailukauden avaus

Postauksen kuvat c) Eeva

Moikka! Tänään tosiaan mulla oli kauden esnimmäiset koulukilpailut Vesalan ratsastuskoululla. Osallistuin Vikkanilla helppo c:1 2000 luokaan. Luokassa oli 12 osallistujaa. Myös muissakin luokissa oli paljon enemmän osallistujia, mitä viime vuonna.Vikkan oli mukavan rauhallinen, ehkä hiemn laiska. Verryttelyssä se kammoksui aitoja ja tuomarin autoa. Mutta onneksi radalla ei enään ollut aidat ja auto pelottavia. Muuten rata meni hyvin, ei tullut sen suurempia mokia, yksi rikkominen pysähdyksessä ja teihin tarkkuutta vähän lisää vielä.- Prosentit: 57,25
- Oma sijoitus: kolmas
- Tuomarin arvio: "Erittäin hieno laukkainen hevonen, muista ratsastaa tarkemmin. Tarkemmalla ratsastuksella tulee hieno pari.Yllätyin tosi paljon sijoituksesta. En ollut yhtään varautunut, että voisin sijoittua, joten, kun olin kerinnyt viedä jo kypärän talliin ja luovuttaa hevosen seuraavalle, niin kysyin saanko ottaa Vikkanin Eevalta joka valmistautui luokkaansa sillä. Lainasin vielä hänen kypärää ja menin kunniakierrokselle. Tämä oli tosi hyvä kilpailukauden aloitus.
6 kommenttia:

 1. Paljon onnea teille molemmille😍😘🤗❤

  VastaaPoista
 2. Oi onnittelut sijoituksesta! :) teiden ratsastamiseen tosiaan kannattaa kiinnittää paljon huomiota! Niistä saa hyvät pisteet varsinkin kun ratana vielä on ceen rata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) yritän aina parhaani, mutta huonon näön vuoksi tiet menee välillä vähän huonommin. Kulmat yleensä on vaikeimmat. :) täytyy vaan treenata lisää!

   Poista
 3. Onnea! Hyvin meni! :)

  http://anselminaskeleet.blogspot.fi

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.