6.4.2017

Viimeaikaisia suosikkeja

Moikka! Pitkästäpitkästä aikaan innostuin tekemään suosikitpostauksen. Tylsistyin tähän sarjaan aiemmin, koska mulla ei tule kuukaudessa sosikkeja, niin päätin, että julkaisen näitä aina silloin tällöin. Silloin, kun on kerrottavana suosikkejani. Ei ehkä joka kuukausi, mutta muutaman kuukauden välein.


1. kevät
niin ihanaa, kun lumi sulaa, aurinko lämmittää ja ilmat lämpenee. Tykkään siitä, kun vuodenajat vaihtuu. kevät on ihanaa aikaa. Vaikka se takatalvi yllätti.

2. Salibandy
Uusi harrastus hämeenlinnassa, josta olenkin jo kertonut parissa postauksessa. Voit lukea tästä ja tästä.


4. tulevat kilpailut
Ei kahta sanaa. Kevät tuo mukanaan kilpailukauden aloituksen, ihanaa!

5. lukijat, blogi ja postaukset 
Tämä toisin ei ole suosikkini, mutta lukijakunta oli tippunut kahdella. Tilanne korjaaantui kuitenkin viikolla, kun tuli kakasi uutta lukijaa lisää. Joten kiitos teille, jotka jaksatte lukea, kommentoida ja pysyä menossa mukana.❤
Joulukalenterin jälkeen pelkäsin, että en keksi uusia postauksai, mutta siitä ei ole ollut pelkoa. Olen saanut julkaistua postauksia sopivasti.

6. Keväiset vaatteet
Vaikka talviset vatteet paksut neuleeet, pipot ja talvitakit on ihania, niin on se vielä ihanampaa siirtyä keväisiin vaatteisiin. Kevät vaatteissa tulee väriä, keveyttä ja kesntuntua mukaan. Lippikset on mun lemppareita!


Mukavaa kevättä kaikille! 💛

3 kommenttia:

  1. Ihana teksti tykäsin siitä ja ihana oot Suvi niin kaunis ja oma itsesi et yritä estää mitää ku kirjotat näitä bostauksia tykkään siitä että kirjota silleen miten ne on😍🤗😘❤💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät. Kiitos ihanasta kommentistasi, se piristi minua tosi paljon ❤

      Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.