15.4.2017

VauhtihirmuVikkan


Moikka ja kivaa pääsiäistä juuri sinulle! 
Ensin meinasin tehdä yhden toisen postauksen, mutta päädyin kuitenkin tekemään ratsastuspotauksen. Tänään olin ratsastamassa ja menin Vikkanilla. Tunnilla ei ollut tiettyä juttua mitä treenasimme, vaan saimme ratsastaa itsenäisesti, vaikka opettaja olikin koko ajan kentällä, antoi ohjeita ja neuvoi ratsastusta. 


Vikkanilla oli tänään energiaa ja paljon. Alkukäynnit, taivuttelut, voltit ja ympyrät sujui hyvin, kuten myös ravissa. Hetken ravattuamme aloimme ottamaan laukannostoja. Oikeassa kierroksessa otin pitkällä sivulla laukannoston pelkästään. Muutamien ravi-laukka siirtymisten jälkeen vaihdoimme suuntaa ja teimme ravi-laukkasiirtymisiä ja laukkkatyöskentelyä vielä vasempaan kierrokseen. Nostin ällästä laukan ja laukkasin pitkän sivun ja tein vielä ympyrän c-päätyyn laukassa. Tässä vaiheessa laukka rupesi kiihtymään. Muutaman laukannoston ja laukkaympyrän jälkeen lopetin laukkatyöskentelyn. Laukkojen jälkeen otimme hetkeksi käyntiin hevoset.

Loppuraveissa olimme isolla pääty-ympyrällä. Jouduin tekemään paljon puolipidätteitä, jotta saisin Vikkanin rauhalliselle raville. Pikkuhiljaa vauhti hiljeni ja hevonen rupesi rentoutumaan. Tämän jälkeen oli vielä loppukäynnit.


Vielä ennen kuin lopetan tämän postauksen, niin kerron teille, että minulla on ensi viikon sunnuntaina tämän kauden ensimmäiset koulukilpailut, luokka on helppo c ja toivon, että saan/voin osallistua niihin Vikkanilla. Ensi viikon perjantaina ja lauantaina treenaamme kisoihin ja viikon aikana pitää vielä opetella rata. Treeneistä luultavasti tulee yksi yhteenveto tyyppinen postaus ja kilpailuista sitten oma postauksensa. 

Mukavaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

 1. Tosi kivasti kirjotettu postaus! Sulla hyvin tärkeimmät asiat eikä oo kuviakaan liikaa :)

  Kylmäverinenunelma.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit tälläisestä postauksesta! Ihanaa.:)

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.