17.4.2017

Pizzaa ja valokuvia


Moikka! Torstaina koulu loppui 11.30 ja lähdin koululta suoraan linja-autoasemalle. Bussini lähti tunnin päästä lahteen. Lahdessa olin kahden aikoihin.

Lähdin Veeralle, jonne Päivi oli mennyt jo päivää aiemmin. Viikonlopun suunnitelmissa oli viettää tyttöjeniltaa, tehdä pizzaa, valokuvailla ja pitä hauskaa. Kuvissa minulla on Wishiltä tilattu huppari.

Menimme Veeralle ja söimme ranskalaisia. Syömisen jälkeen lähdimme kauppaan ostamaan pizza-aineksia. Illalla teimme kaksi pellillistä pizzaa. Toiseen laitoimme tonnikalaa ja toiseen jauhelihaa. Molemmista pitsoista unohdimme ananaksen ja pizzamausteen, mutta hyviä pitsoja tuli.


Perjantaina heräilimme yhdeksän ja kymmenen välillä. Söimme aamupalaa, joimme kahvia ja ulkoilutimme Elmon. Kävimme Elmon kanssa lenkillä siellä minne menimme myöhemmin kuvailemaan. Kahdentoista aikoihin söimme pizzaa lounaaksi ja valmistauduimme Veeran kanssa valokuvausreissuun. Jonka jälkeen lähdimme kalliolle kuvaamaan.

Kuvausreissun jälkeen veimme Elmon päivälenkille ja Päivi kävi silloin myös kaupassa. Loppuajan vain oleskelimme ja pakkailimme. Tai minä ainakin, kun olen viimetinkaa pakkaava ihminen. Päivin kanssa lähdettiin perjantaina viiden jälkeen kotehimme, sitä ennen kävimme autoajelulla Hollolassa, kun Veeran sisko tuli hakemaan meitä ajelulle.Oli kivaa, kun oli pidempi viikonloppu. Kerkesi nähdä paremmin kavereita, käydä tallilla ja olla pupujen kanssa. Kiva päsiäinen takana, vaikka en oikein lumisateesta tykännyt, kun ei päässyt joka päivä ulkoiluttamaan pupuja. Niille tekisi hyvää nyt päästä mahdollisimman paljon ulos, jotta ne tottuisivat taas ulkoilmaan, ennen ulkohäkkiin siirtymistä. Onneksi tässä on vielä aikaa, ennen kuin siirrämme puput ulos.
Leikkasimme myös lauantaina pupuilta kynnet. Jollloin huomasin, kuinka paljon Lilja on kynsien leikkuussa kehittynyt eteenpäin, se nimittäin antoi hienosti leikata kynnet, eikä enään rimpuillut niin paljoa, kuin parina muna leikkauskertana. Nyt tämän vuoden aikaan olemme noin parin viikon välein leikanneet aina pienen pätkän kynsistä pois rutiinina, jonka takia Liljakin on tottunut kynsien leikkuuseen.


Maannataina ulkoilutin Lunaa ja Liljaa valjaissa ulkona. Molemmat puput tykkäsivät olla ulkona, varsinkin Luna, jota myös pidin pidempää ulkona. Kun oli Liljan vuoro olla ulkona, niin en yhtään tiedä mitä tapahtui, mutta ensin pupu jäi tarkkaavaisena kuunteleman ja seuraavassa hetkessä oli jo pitkällä. Jouduin juoksemaan pupun perässä, kun fleksi oli loppua koko ajan. Liljaa en viitsinyt kauaa pitää ulkona.

Näin myös Sari siskoani. Kuvailinn häntä ja hänen tyttöänsä. Näin ollen saan hyvää harjoitusta kameran käyttöön ja valokuvaamiseen. Sari myös nappasi muutamat kuvat musta ja kissastaan Elviksestä. Valmistauduin myös uuteen kouluviikkoon pakkaamalla reppuuni tietokoneni ja joitain hygieniatuotteita.kevät on siitä kivaa aikaa, kun päivät pitenevät ja valoistuvat. Kevät myös menee niin nopeasti. Kouluviikot menevät myös nopeammin, kun on lyhyempiä viikkoja pääsiäisen, helatorstain ynnä muiden pyhien ja lomien takia. Mukavaa viikkoa kaikille! 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.