17.10.2017

Kesämuistoja

Tänään on vuorossa instagram-kuvien taustojen kurkkaamista. Eli tarinoita Instagramiin julkaisemien kuvien takaa, samalla muistellen mennyttä kesää. Instagramini on @ssuippa. Valitsin oman henkilökohtaisen instagramin, jotta kuvat ja tekstit tässä postauksessa olisivat monipuolisempia. Fiilistelen tässä postauksessa mennyttä kesää kesäisillä kuvilla. Idean sain tähän postaukseen täältä


1 & 2 kesäloman alkaessa näin ystävääni Veeraa, kävimme Lahden vesijärvellä piknikillä ja otimme selfien samoilla takeilla, jotka olimme juuri ostaneet. Ihastuttiin niin paljon takkeihin, että meidän oli vain pakko käydä ne ostamassa Stadiumista. Tässä vaiheessa minä olin juuri ostanut ensimmäisen kamerani. 
3 & 4 Mökillä kuvailin kukkia ja pupujamme. Tässä kuvassa on toki vain Luna. Kameran käytön harjoittelu siis jatkui.


Kaikki kuvat ovat Yyteristä. Kameran käyttö luonnistui tällöin jo hyvin.
1 & 2. Yyterin merenrannalta sai upeita kuvia, varsinkin (myöhästyneen) auringonlaskun aikana.
3. Kävimme katsomassa nähtävyyksiä, tässä on Yyterin kallon majakka. 
4. Yyterissä varattiin maasto, mutta maaston vetäjän tultua kipeäksi saimme lännenratsastustunnin korvaukseksi. Lännenratsastustunti oli kyllä mahtava kokemus.


1. Tuoreita mansikoita, tuli syötyä vähän, mutta sitäkin herkullisempia oli syödyt mansikat.
2. Kuvailua isosiskoni kanssa Vähätiilijärvellä kauniissa maisemissa, jolloin myös yritin sinistä teemaa instagram-feediin. Joka kylläkin jäi lyhyeksi teemaksi.
3. Teimme hyvän ystäväni Veeran kanssa kesällä päiväreissun Tallinnaan, joka oli erittäin tapahtumarikas reissu.
4. Tallinnasta (New Yorker) ostettu tämän hetken lempi t-paita. Ostin paidan vain sen takia, kun en ole löytänyt sitä mistään kaupasta aikaisemmin, paitaa olen nähnyt vain Wishillä. Vitsailimmekin Veeran kanssa, että jos kyseisen paidan haluaa, niin pitää lähteä Tallinnaan. vaikka varmasti paitoja saa Suomen New Yorkereista.


1. Kesän ja syksy vaihde tuli, loma loppui ja koulu alkoi. Asuntolassa ei ollut oikein mitään tekemisistä ja tylsyys iski, joten tuloksena minun ja kaverini tekemä taideteos. Julisteen tyypeille piirrettiin ripset, viiksiä, partaa ja yhdistyneitä kulmakarvoja. Sekä paljon muuta.
2. Rohkenin leikata hiukset lyhyeksi, sillä halusin hiuksiini helppoutta ja vaihtelua. Nyt on piristystä syksyyn. 
3. Eräänä sinertävänä maanantaiaamuna odotan Hämeenlinnaan menevää bussia. Ja katseeni on kohti Hämeenlinnaa.
4. Bullet Journalin syyskuun teema vihreillä lehdillä.

Tässä oli hieman minun kesämuistojani instagramkuvein kera. Toivottavasti sinullakin oli mukava kesäloma.
Tämmöinen postaus tällä kertaa, toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta. Oli nimittäin hirveä hinku päästä julkaisemaan edes joku postaus ja onneksi löysin tämän postauksen luonnoksista, jonka vihdoin päätin teille julkaista, jotta tekin saatte palan menneestä kesästäni. Loppuviikosta tulee yksi ilmoituspostaus koskien blogiani ja tänne tulevia postauksia, samalla liittyen teihin lukijoihin vahvasti. Joten olkaahan kuulolla. Oikein mukavaa tiistaita juuri sinulle!

8 kommenttia:

 1. Tosi kivalla idealla toteutettu hyvä postaus, tykkäsin! Ja nuo kaikki kuvat ovat ihanan kesäisiä, varsinkin ensimmäisessä, toisessa ja kolmannessa kollaasissa! Tuli jotenkin tosi hyvä fiilis niitä katsellessa!

  elaimetsydammessa.blogsot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että tykkäsit. Totta kyllä on tuo, että kuvakollaasit ovat kesäisempiä kuin viimeinen, elokuussa otetut kuvat. Vaikka on elokuussa ollut kesäisiä ilmoja, niin näistä kuvista jo kuitenkin huomaa, että syksy on tulossa :)

   Poista
 2. Ihana postaus ja ihania kuvia tykkäsin kovasti tai teidän piirustus oli kyllä todella hieno sille miehelle ��������❤❣��

  VastaaPoista
 3. Ihania ja kesäisiä nää kaikki kuvat! Moni on tehnyt viime aikoina postauksia, jossa muistelevat kuvien kautta mennyttä kesää, mutta niitä on kyllä tosi kiva lukea.

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäsit tästä postauksesta.
   Joo, niin moni on tehnyt tämäntytlisiä menneeseen kesään liittyviä postauksia ja kivojahan ne postaukset ovat lukea.

   Poista
 4. Tässähän tulee ihan hurja ikävä kesää näitä kuvia katsellessa! :') Sulla on varmasti ollut huikea kesä näiden perusteella! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, näinä sateisina syysltoina haikailee kovasti kesää ja haluaisi sen takas.
   Kyllä oli todella mukava ja tapahtumia täynnä oleva kesä ❤️

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.