6.10.2017

Perjantain kootut

Tästä postauksesta, päivän kootut-postauksesta tykättiin sen verran paljon, että ajattelin jatkaa tätä sarjaa aina sillöin tällöin. Nyt on vuorossa perjantai. Perjantain kootut. Edellisen postauksen torstain kootuista, pääset lukemaan täältä, jos et sitä vielä ole lukenut.P = Pelicans. Joka on paras liigajoukkue, ainakin tämän hollolalaisen mielestä. Työharjoittelun alkaessa pääsee taas paremmin peleihin hyvän ystäväni Veeran kanssa.

E = Estehyppy. Olen kovasti yrittänyt opettaa Lunalle Estehyppyä, mutta pupu vaan ei ole tajunnut sitä. Tainneet varmaan harjoitukset jäädä liian vähäisiksi.

R = Ratsastus. Edellisen 2016-17 vuoden ajan olen kehittynyt paljon ja oppinut uusia asioita ratsastuksen ja hevosten parissa.


J = Joulusiivous. Aloitin huoneessani joulusiivouksen vaatekaapin järjestelyllä. Syyslomallani jatkan joulusiivousta, järjestelemällä ensin pöydän, seuraavaksi hyllyt ja lopuksi siivoamalla lattian. Teitenkään kaikki ei tule tapahtumaan yhdellä kerralla, vaan pikkuhiljaa.

A = Aamuheräämiset. Syksyn ja talven aikana on vaikeita. En tiedä olenko nukkunut vain herätysten ohi, sillä kun herätys on ollut seitsemältä soimassa, olen herännyt kellon soidessa puoli kahdeksan, sekä muutama muu samantyylinen  juttu on käynyt. Vai onko puhelimen herätyskellossa jotain vikaa?

N = Nukkuminen. Aina yhtä rentouttavaa ja tärkeää. Hyvien yöunien jälkeen jaksaa seuraavana päivänä tehdä päivän askareita.

T = Työssäoppimisjakso. Minulla alkaa lokakuun yhdeksäs päivä, eli ensi viikolla päiväkodissa kahden kuukauden mittainen työssäoppimisjakso.

A = Auringonnousut ja -laskut, ovat kauniita hetkiä ja upeita valokuvauskohteita.

I = Iltavirkku. Iltaisin  energiatasoni  nousee aika korkeallekkin ja sitten ihan yht'äkkiä iskee kova väsymys ja on pakko mennä nukkumaan, kun ei jaksa enää valvoa.


Tämmöisiä ajatuksia perjantaipäivästä tuli tällä kertaa. Pari kohtaa oli hiukan vaikeita, mutta onneksi sain kaikkiin loppujen lopuksi jotain keksittyä. Toivotavasti tykäätte tästä postaussarjasta, sillä tämä sarja tulee jatkumaan! Heti tämän postauksen saatuani valmiiksi aloin luonnostelemaan Lauantain koottuuja, mutta ei hätää, postaus ei ole tulossa vielä hetkeen ulos. Mukavaa perjantaita kaikille!

P.s. ratsastustuntini peruuntui tältä viikota, joten seuraava tuntipostaus tulee ensi viikolla!

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Näitä on kiva lukea ja toteuttaa. Saa kuulumispostauksiin kivaa väriä ja erilaisuutta!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juuri näin, siksi aijonkin jatkaa tätä sarjaa ja kertoa kuulumisia no tähän tyyliin. :)

   Poista
 2. Näitä on kiva lukea ja tykkään tästä jatka vain tätä sarjaa😍❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ajattelinkin jatkaa tätä sarjaa silloin tällöin :)

   Poista
 3. Olipa kiva lukea tätä postausta, jatka sarjaa ihmeessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja juu, todellakin jatkan tätä sarjaa, kun niin kehotetaan! :)

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.