13.12.2017

8 X PARASTA JUST NYT

Se, että työharjoitteluni sujui hyvin, pientä väsymystä lukuunottamatta ja kun sain näytöstä kolmosen, jota lähdinkin tavoittelemaan.

Se, että joulu lähestyy kovaa vauhtia, ja sitä kautta loma koulusta. Koulussa kerkiän olla vajaa kaksi viikkoa ennen joululomaa.

Se, että olen pystynyt laittamaan huonetta joulukuntoon näillä uusilla jouluvaloilla, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Edellisistä valoistani hävisi muuntaja, jonka takia en valoja ole pystynyt käyttämään.Se, että voin kääriytyä viltteihin ja pukea jalkoihini pörrösukat blogia kirjoittaessa tai kirjaa lukiessa, eikä edes tule kuuma.

Se, että sain vihdoin käsiini Merja Jalon Nummelan ponitalli-kirjasarjan osan johon olen jäänyt. Nyt havittelen tästä seuraavaa kirjaa, joka on nimeltään Ratsukallion uhka. Kyseinen kirja on tullut heinäkuussa, mutta Kärkkäisellä kirjaa ei enää ollut. Oli vain tämä, jonka nyt vihdoin pääsin lukemaan, päivässä.
Jos jollain on tämä Ratsukallion uhka-kirja niin olen valmis ostamaan kirjan! Koska haluan päästä kirjan lukemaan, niin mielenkiintoiselta se vaikutti.


Se, että toinen kirjasarja, Diabolo on täyttynyt hyllyssäni lähes kokonaan. Sarjasta puuttuu enää kaksi kirjaa. Olisin niin kiitollinen jos tästäkin löytäisin puuttuvat kirjat. Joo, olen aikamoinen lukutoukka.Se, että ostin uudet talviratsastushanskat, edellisten ollessa sen verran huonokuntoiset jo, kun eivät enää lämmittäneet. Hieman arveluttaa vaan, kun nämä uudet hanskat ovat viisisormiset ja olen tykännyt enemmän kolmisormisista hanskoista.

Se, että löysin samalla kerralla hanskojen kanssa vihdoin sen verran ohuen pipon joka mahtuu talvella ratsastuskypäräni alle, ilman silmille valumista. Pipossa ja hanskoissa on plussana, heijastimet. Pimeälä kun heijastiia tarvitsee.

Mikä susta on tällä hetkellä parasta?

3 kommenttia:

 1. Se että mennää yhdessä meidän ysyävällekoko viikonlopuksi😍😘😙❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, senkin olisi voinut lisätä tähän listaan 😊❤️

   Poista
 2. Kirjoitit:
  " Se, että sain vihdoin käsiini Merja Jalon Nummelan ponitalli-kirjasarjan osan johon olen jäänyt. Nyt havittelen tästä seuraavaa kirjaa, joka on nimeltään Ratsukallion uhka. Kyseinen kirja on tullut heinäkuussa, mutta Kärkkäisellä kirjaa ei enää ollut. Oli vain tämä, jonka nyt vihdoin pääsin lukemaan, päivässä.
  Jos jollain on tämä Ratsukallion uhka-kirja niin olen valmis ostamaan kirjan! Koska haluan päästä kirjan lukemaan, niin mielenkiintoiselta se vaikutti."

  Ratsukallion uhka ilmestyy vasta 7.5.18. Kantsii käydä kirjailijan kotisivuilla www.nummelanponi.suntuubi. Sieltä näet kaiken mitä tapahtuu.

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.