2.12.2017

MAASTOSSA ON IHANAA

Kauniit talviset maisemat, lumiset pellot, polut ja puut, pari astetta pakkasta sekä hevosten ja ratsastajien höyryävä hengitys. Ympärillä on täysin hiljaista ja autiota. Taianomaisen hiljaisuuden rikkoo välillä tuulen humina ja hevosten kavioiden kopina.

Tunnilla oltiin vaihtelun vuoksi maastossa. Joka sujui oikein kivasti. Ratsunani oli tälläkin kertaa Vikkan, joka oli sopivan virkeä ja reipas, mutta silti hyvin kuulolla, vaikka pari kertaan säpsyi olemattomia mörköjä. Ainoa vaan, että laukassa hevonen innostui pukittelemaan ja kiihdyttämään, josta minua varoitettiinkin. Tunsin vain kun hevosen selkä pyöristyi ja näin samalla kuinka pää laskeutui kohti maata sekä tunsin perän nousevan ilmaan. Parien pienten pukkien jälkeen laukka jatkui tasaisena ja rauhallisena, niin kuin koko loppumaastokin.

Oli oikein mukava, virkistävä ja rentouttava maastoretki. Maastossa oli todella ihanaa. Huomenna blogissa alkaa adventtijoulukalenteri, joissa on joulujuttuja unohtamatta hevosia ja pupuja. Itse olen joulukuun tulevista postauksista innoissani ja toivottavasti tekin tykkäätte. Mukavaa joulukuuta kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.