14.12.2017

VOITTAJAFIILIS


Nyt olen ollut tämän viikon koulussa, työharjoittelun jälkeen. Tänään meillä oli retkipäivä. Lähdimme aamulla lähes koko luokan voimin Hämeenlinnasta Lempäälän katsomaan asuntolaohjaajamme tulevaa uutta työpaikkaa, farmilla pääsimme hoitamaan lampaita. Farmireissun jälkeen lähdimme asuntolaohjaajamme kotiin, joka on todella lähellä hänen tulevaa työpaikkaansa. Kotonaan hän tarjosi meille voisilmäpullat ja kahvit. Minäkin sain pullaa, kun ne oli tehty hiivaleipävehnäjauhosta. Vietimme mukavan juttutuokion luokkamme kesken.

Koko retken kruunasi shoppailureissu Lempäälän Ideaparkkiin.

Ystäväni kanssa myös lähdimme Ideaparkista, Tampereelle ja sieltä lopulta Ikaalisiin. Reissumme siis jatkui hyvin jännittävistä merkeissä.
Jännitin todella paljon Lempäälä-Tampere matkaa bussilla, sillä en ole ikinä aiemmin mennyt bussilla Lempäälästä Tampereen linja-autoasemalle. Jännitin niin paljon, että en pystynyt syömään lounaalla edes ranskanperunoita, ei vain maistunut. Vaikka ranskanperunat on lempiruokaani. Enkä pystynyt keskittymään shoppailuun, vaan haahuiltiin ystäväni kanssa ympäri kauppakeskusta. Keskittymisvaikeuksista ja kovasta hermoilusta huolimatta sain tehtyä muutamia ostoksia.

Loppujen lopuksi bussimatka meni hyvin, kuski kertoi mikä on meidän pysäkki ja jätti oikealle pysäkille meidät. Pääsimme myös hyvin perille Ikaalisiin, vaikka bussi meni hieman eri reittiä. Nyt minulla on voittajafiilis, kun selvittiin bussiseikkailuista. Näkövammani vuoksi jännitän todella paljon vieraalla paikkakunnalla liikkumista bussilla, kun ei näe kunnolla ja hahmota kaikkia paikkoja niin hyvin.

Mukava viikonloppu tulossa, sillä tiedossa on pikkujoulut, Hovimäen katsominen loppuun, joululahjaksi saatu konsertti, ystävien kanssa vietettyä aikaa, lettuja ja paljon muuta.Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.