11.2.2018

ELÄMÄÄ HEVOSTYTÖN KENGISSÄ ON EHDOLLA VUODEN RATSASTUSBLOGIKSI

Instagramissa ja Facebookissa vain pari kertaa mainostin, että blogiani voisi käydä ehdottamassa Playsson.netin järjestämään Blogiexpoon ehdolle. Blogiexpo on Helsinki Horse Fair-messujen yhteydessä ja siellä siis palkitaan 2017 vuoden parhaimmat hevosblogit kategorioittain. Palkitseminen on 3.3.

Viime viikon torstaina sainkin sitten mieluista sähköpostia, että tämä pieni blogi oli päässyt Vuoden ratsastusblogi kategoriaan ehdokkaaksi, mikä yllätti minut totaalisesti, koska ajattelin, ettei kukaan edes ehdottaisi blogiani. Tai vaikka ehdottaisi, ei blogini sinne pääsisi, mutta toisin kuitenkin kävi. Kiitos kaikille blogiani ehdottaneille!

Nyt te rakkaat lukijat, seuraajat ja ystävät saatte sitten käydä äänestämässä blogiani kategoriassa "Vuoden ratsastusblogi". Tämä sama kuva löytyy blogini sivupalkista, jossa on suora linkki äänestykseen. Laitan myös linkin tähän postaukseen. Aikaa teillä on äänestää reilu kaksi viikkoa, eli tästä päivästä 12.-28.2. asti. Kiitos äänestäsi, se merkitsee minulle todella paljon! On suuri kunnia jo olla ehdolla.

Näillä näkymin olen myös tulossa messuille, vaikka blogini ei pärjäisi tässä skabassa. Toivottavasti kuitenkin blogini pärjää, sillä olisi unelmien täyttymys olla palkittavana tässä äänestyksessä ja kategoriassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.