1.2.2018

MUN PÄIVÄ / TORSTAI

6.50 -8.05
Kello soi ensimmäisen kerran ja torkutan pari kertaa. Ensin meinasin torkuttavani vielä kolmannen kerran, mutta päätin sittenkin nousta. Nousin istumaan sängylle ja putosin suoraan lattialle, kolauttaen otsan kipeästi lattiaan. Taisin nousta liian nopeasti ja siksi alkoi pyörryttämään.
Puen, syön aamupalaa ja käyn ruokkimassa puput. Puput saavat pellettiä ja heinää lisää. Viimeisenä lähden bussipysäkille, pienen päänsäryn saattelemana.
.


9.00
Alkaa mun työpäivä. Sitä ennen käyn nopeasti kaupassa ostamassa karkkipäivä karkit ja soitan yhden puhelun. Tämän jälkeen työn touhun.

9.00-15.00
Kusi tuntia on mun työpäivän pituus. Touhuan lasten kanssa päiväkodilla, muun muassa leikin heidän kanssaan, ollaan ulkona, autan ruokailuissa ja nukkarissa. Sekä paljon muuta.

15.40
Olen kotona ja pääsen suoraan ruokapöytään syömään päivällistä, kaalilaatikkoa. Ruokailun jälkeen syön Turkin pippureita ja pelaan sanapalaa muutaman tason verran.17.00
Menen pupulaan loppuillaksi. Päästän puput jaloittelemaan varastossa ja muutenkin touhuilen pupujen kanssa. Muun muassa siistin häkkiä ja harjaan Lunan. On kyllä todella kivaa seurata Liljan rallitelua ja Lunan hellyydenosoituksia. Kun Lunaa rapsuttaa, niin se vastapalvelukseksi haluaa nuolla kämmentäni. Harmi vaan, että kutian niin herkästi.


19.05
Lähden saunaan ja suihkuun. Saunomassa viihdyn lähes tunnin. Rentouttava sauna.

20.00-21.00
Alan syömään iltapalaa ja oman iltapalan jälkeen käyn vielä pupulassa tarkistamassa heinät ja vedet. Tarvittaessa tietenkin lisään heinää ja vettä. Iltaa kohden onneksi pääkipu pikkuhiljaa on hävinnyt.

22.00-23.00
Alan pötköttelemään peiton alla, selaan sosiaalisia medioita, pelaan sanapalaa ja laitan valmiiksi kavereille öitä-snäpit, jotta liekit säilyvät. Lopuksi vielä hammaspesu, hiusten harjasu ja letitys ja unten maille.


Aamulla ajattelin vielä, että otan päivän mittaan tähän postaukseen paljon kuvia, mutta unohdin tietenkin. Tälläinen oli torstaipäiväni, ihan normaali päivä. Ainoa ero vaan, etten ole koulussa, vaan työharjoittelussa/töissä, jonka takia mun ei tarvitse hetkeen mennä Hämeenlinnaan. Mukavaa perjantaipäivää sulle ja oikein rentouttavaa viikonloppua. 

4 kommenttia:

 1. Täähän oli kiva postaus! Sun päivä alkoikin astetta vauhdikkaammin, kun sängyltäkin oot tippunut! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun päivä alkoi oikein ryminällä :D mut kiva, et tykkäsit tästä postauksesta ☺️

   Poista
 2. tykkäsin kovasti tästä postauksesta sullahan oli vauhdikas aamu toivottavasti ei sattunu pahasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit postauksesta. Juu, niin oli! Ei sattunut :)

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.