26.2.2018

AURINGON VALO

1.

Mulla alkoi viikonlopun myötä hiihtoloma ja aion rentoutua, nukkua pitkään, unohtaa työharjoittelun, nähdä ystäviä, käydä ratsastamassa sekä ostoksilla. Pupujen kanssa puuhailuja unohtamatta. Harmi, että lomalle on osunut niin kovat pakkaset, että pupuja ei pysty edelleenkään ulkoiluttamaan valjaissa. Ne kun nauttivat päästessään ulos ja lumeen möyrimään, pomppimaan ja kaivamaan. Tavoitteenani on myös ulkoiluttaa kameraa ja ottaa mahdollisimman paljon erilaisia kuvia.

Tietenkin heti lauantaina olo tuntui kipeältä ja nuhaiselta kurkkukivun ja lihasärkyjen säestämänä, niin peruin ratsastuksen, ettei vain oloni pahene, sillä kylmä lähes 20 asteen pakkasilma ja ratsastustunnin tuoma rehkiminen ei olisi ollut hyväksi. Joten lauantain päätin sitten levätä. Tai noh, mitä lepäämistä se oli, kun koko päivän keskityin blogiini ja tuleviin postauksiin.

2.

Ihanaa kun aurinko on koko viime viikon paistanut, vaikka se ei vielä lämmitä. Auringon tuoma valo antaa energiaa päiviin ihan toisella tavalla. Ihanaa mennä koko ajan vain enemmän kohti kevättä, auringon valon lisääntymisen ja päivien pitenemisen myötä. Omassa huoneessakin pystyy ihan eri tavalla olla ja touhuta, kun voi hyödyntää aamusta pitkälle iltapäivään pelkästään auringon tuomaa valoa. Odotan innolla, että kevät ja kesä tulee. 

Tämän postauksen kuvat on otettu viime viikon aikana, toki hieman eri päivinä. Kuvat lisäsin puhelimella, jonka takia ne eivät ole ihan järjestyksessä.

3.

Helmikuun tiivistelmä:
1. tapaturma ja lääkärikäynti, 1 uusi lukija blogissa, 2 ratsastustuntia Samilla, tähän mennessä 3 ratsastustuntia (4. tunti keskiviikkona, joka on isolla kysymysmerkillä noiden paukkupakkasten vuoksi), 4 kylmähoitoa satutetulle kyynärpäälle, 4, valokuvausreissua ulos, 10 julkaistua postausta blogissa, 12 julkaistua kuvaa instagramissa (@animal.fri3nds) 20 astetta pakkasta, hyyh. 40 lukijan raja täyttyi blogissani, kiitos ja tervetuloa.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Löytyiskö suosikkikuvaa?
Mitä aiot puuhailla hiihtolomalla?
Miten sun helmikuu sujui?

3 kommenttia:

 1. Nää sun ottamat kuvat on kyllä aina niin hienoja! Näistä mun suosikkini oli varmaankin tuo ensimmäinen, upeat värit siinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon sulle! Ihanaa kuulla tälläistä palautetta. Nyt on ollut meilä ainakin niin aurinkoisia päiviä, että kuvista tulee kivan värikkäitä. Onneksi, sillä itsee tykkän kuvista, joissa näkyyy auringon valo tavalla tai toisella. :)

   Poista
 2. Kiitos kun osallistuit Viikon Kuva Maailmalta - Link Up Partyyn!

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.