1.7.2021

JUHANNUSVIIKON KUULUMISET

Juhannusviikolla kerkesi sattua ja tapahtua kaikenlaista, mutta viime viikolla ei tullut postausta, koska pidin pientä somelomaa. Tai, ainakin yritin. Jonkin verran selailin somea, mutta omat julkaisut jätin ihan minimiin. Nyt tuntuu vaikealta palata somen pariin. Tai ainakin oman henkilökohtaisen tilin pariin.
Kuvitan tämän postauksen juhannuksena otetulla kuvilla.

Maanantaina olin tallilla. Tunnulle sain Ritan. Päivä oli aika lämmin. Ratsastustunnin jälkeen kävin uimassa, mutta vesi oli niin lämmintä, ettei se virkistänyt yhtään.

Tiistaina töissä mulla meni vahingossa lasit rikki, kun yksi lapsi, semmoinen 2-3vuotias kompastui, kaatuisi ja huitaisi kädellään tai jalallaan mua naamaan. Lasien sangan kulma törmäsi lattiaan ja kehys napsahti poikki. Lähdettiin siitä sitten yhden työntekijän kanssa viemään lasit Instrumentariumiin korjattavaksi. Siellä sanottiin, että menee viikko ja korjaus on haastava.
Otin sitten vanhat varalasini käyttöön, joita käytän nykyään enää vain tallilla.

Torstaiaamuna sain toisen annoksen koronarokottetta. Nyt toivottavasti on jonkinlainen suoja koronaa vastaan. Rokotuksen jälkeen oli vielä töitä, joten suuntasin päiväkotiin muutamaksi tunniksi. Työpäivän aikana sain viestin, että lasit ovat valmiit ja ne voi hakea. Ihan mahtavaa miten nopeasti sain lasit takaisin.
Iltapäivällä sitten vietiin avain serkulle, hän kun kävi ruokkimaan ja hoitamassa Helmiä mun ollessa poissa, haettiin mun lasit ja suunnattiin mökille. Illan mittaan käsi kipeytyi ja mulla tuli migreeni, tiesin, että migreeni voi saapua, joten otin ensimmäiset lääkkeet päivällä ennakkoon, estääkseen migreenin.
Juhannus meni siis aika väsyneenä rokotuksen aiheuttaman migreenin väsymyksen takia. Oli ihan veto pois, enkä jaksanut oikein tehdä mitään. Perjantai-iltapäivänä jaksoin käydä kävelyllä ja uimassa. Lauantaina iltapäivällä suunnattiinkin kotiin. Poissaollessani serkkuni kävi hoitamassa Helmiä. Onneksi hän asuu ihan lähellä joten pääsee helposti auttamaan.
Sunnuntaina oleskelin, kävin kaupassa ja tsekkasin seuraavan viikon tapahtumat ja menot. Toukokuussa innostuin kalenterin koristelusta, se on hauskaa puuhaa. Tästä kuvasta tämä viikko aukeaman vain koristui lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.