4.7.2021

viikko 26: LOMALLA

Moikka. Tässä taas teille tämän menneen viikon kuvat ja kuulumiset. Vähän myöhässä toki. Yleensä julkaisen tämän aamupäivästä. Viikko tuntui tosi pitkältä. Osittain siksi kun oli paljon ohjelmaa, mutta osittain siksi että työviikko oli lyhyt. Viikolla kävin hoitamassa pupuja porukoilla, kun he olivat reissussa. 

Maanantaina alkoi viimeinen työviikko. Kolme viimeistä työpäivää käsillä. Samaan aikaan oli on vaikea, mutta samaan aikaan olen iloinen syksyn uusista tuulista, eli koulusta. 

Illalla pääsin tallille juhannuksen jälkeen. Tunnille sain Vikkanin. Tehtiin paljon voltteja ja ympyröitä, sekä siirtymisiä. Tehtiin siten että nostettiin laukka ja laukayyiin 3/4 osaa ympyröitä, jonka jälkeen mentiin puoli kierrosta rahaa ja nostettiin uusi laukka. Täten laukka nousi aina eri kohdasta.
Vikkanilla oli paljon energiaa kerääntynyt muutaman vapaan jälkeen ja meni oli aika vauhdikasta.

Keskiviikkona mulla oli viiviimeinen työpäivä. Viimeiset viisi kuukautta on hurahtanut nopeasti, vastahan aloitin työt päiväkodilla tai siltä se tuntuu. Sain mukaani herkkukassin ja kortin. 
Työpäivän jälkeen lähdin parin kaverin kanssa pikku verkon puistoon piknikille, siten että jokainen toi itselleen eväät. Mulla oli niin kiire lähtö, että jäi lompakko kotiin. Toisaalta hyvå kun ei tilillä ollut paljoa rahaa näin kuun viimeisenä päivänä.
Torstaina alkoi loma. Voisi kuvitella, että loma alkaa rentoutuen, mutta mulla on tapana tehdä suursiiivous loman ensimmäisinä päivinä. Tuli mm pestyä Helmin matto, joka on kuivunut useamman päivän. Illasta kaverini tuli kylään ja viihtyi luonani pari yötä. Hän tulee taas kylään ensi viikolla. 
Lauantaina oli taas tallipäivä ja lähdin tietenkin taas tallille päivällä. Tunti oli poikkeuksellisesti myöhemmin, vasta kuudelta, joten kävin porukoilla pihassa ja katsoin tovin Ironman pyöräilyosuuden kilpailua. 

Tunnille sain tälläkin kertaa Vikkanin. Jee! Tehtiin samankaltaisia juttuja kuin maanantaina. Eli voltteja, ympyröitä, taivuttelua, siirtymisiä ja vastaavaa ravi-laukka tehtävää myöskin. Ensin puolikierrosta ravia ja laukkaa. Sitten koko ympyrä laukkaa ja puoli kierrosta racial, jolloin taas laukannosto vaihtoi paikkaa. 


Eräs hoitolapsi antoi tämän sormuksen ja suklaan, jo juhannuksen tienoilla toki. Kerrankin joku löytää mulle sopivan sormuksen. Itsekään kun en ole osannut etsiä sopivia.


Tältä näyttää tällä hetkellä tuleva viikko. Ei mitään ihmeellistä. Talleillua paljon.  Niistä ensi viikolla lisää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.