1.8.2017

Kesän suosikit

Moikka! Kesä oli ja meni, joten nyt olisi aika taas vaihteeksi kertoa teille suosikkejani kesän ajalta. Tätä oli vaikea tehdä joka kuukausi/kerran kuukaudessa, kun suosikkeja ei kerry niin paljon pienessä ajassa, niin päätin sitten tehdä suosikkipostauksia vuodenaikojen mukaan ja tarvittaessa useammin. Mutta nyt tosiaan kesän suosikkeihin! 

Oma ehdoton ykkös lemppari on tämä kamera! Kamerassa on wifi-yhteys, hyvä kuvanlaatu ja se kamera on pieni ja helppokäyttöinen. Olen aina tykännyt valokuvaamisesta, mutta kameran myötä innostus vain kasvoi suuremmaksi. Kuvien laatu myös on parantunut, mikä on tämän blogin kannalta todella hyvä ja tärkeä asia.Seuraava lemppari on uudet ratsastushanskat, jotka ostin samaan aikaan kameran kanssa Ähätin reissulla. Olen huomannut, että ratsastaessa ohjat ei valu enään käsistä niin helposti, mitä keväällä.


Kolmas suosikkini on kesätakki/pusakka. Tämän löysin Stadiumista, minun ei edes pitänyt ostaa mitään, mutta kun Veeran kanssa takit näimme ja sovitimme niitä, niin meidän oli ihan pakko saada ne takit. Eikä ollut hutiostos, vaikka heräteostos olikin, sillä takki sopii hyvin vilpoisille ilmoille ja kestää jopa vähän sadetta! Väri on arka, kun on vaalea, mutta mustana takki ei oikein houkutellut.  


Kesälomareissut myös pääsevät suosikkieni listalle. Kävimme heti alkuun Ähtärissä ja heinäkuun ekalla viikolla Yyterissä, Myös Tallinnan reissu oli tosi onnistunut ja mukava, kaiken epätietoisuuden reissun onnistumisen suhteen.Blogin suosituin postaus oli oma tarinani Elämä sijaislapsena/perheessä Oma tarinani oli luetuin ja nopeasti nousi katselukerrat yli kahteensataan ja kommenttejakin sateli mukavasti. Heinäkuussa postausta oli luettu yli 300 kertaa! Kiitos ihan mielettömästi. Top-kolme lista muuttui jatkuvasti kesä-heinäkuussa, mutta tässä nyt tämänhetkinen tilanne! Postauksen ansiota katselukerrat, kommentit ja lukijat lisääntyivät, sillä yleensä myös ennen katselukerrat ovat jääneet alle sadan. Eniten kommentteja keräsi Vinkkejä tuntipostausten kirjoittamiseen-postaus.

 

Tämmöiset oli tällä kertaa suosikkini. Mitä on sun suosikit kesältä?

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja oli hyvä kun ei ollut pelkkiä hevosjuttuja, mutta olisi voinut olla vähän pidempikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite myös olisin halunnut postaukseen pituutta hieman enemmän, mutta mikä sille voi, kun suosikkeja ei löytynyt enempää :)

   Poista
 2. Tykkäsin kovasti tästä postauksesta hyvä oli ja toi takki oli tosi hieno😀😍😘❤💖

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.