31.8.2017

Torstain kootut

Tänään on vuorossa hieman erilainen postaus, kun yleensä. Tälläistä postausta en ole ennen toteuttanutkaan. Tämän postauksen ideana on, että kerron torstain kirjaimilla, jotain mitä mieleeni kirjaimesta tulee, päivääni liittyvää tai asioita joista tykkään tai mitä odotan.


T = työssäoppiminen. Odotan innolla lokakuussa alkavaa työssäoppimista, joka kestää joulukuuln ensimmäiselle viikolle asti. Mutta sitä ennen parisen kuukautta vielä pitäisi malttaa olla koulussa.

O =  Opiskelu on välillä rankkaa, kun päivät "pitenivät" hieman, mutta kuitenkin kivaa. Siis jos on mielenkiintoisia tehtäviä. ;D Onneksi joku toinen jakso on sitten kevyempi.

R =  Ruokala. Inhoan käydä lounaalla ruokalassa, sillä se on aina täynnä ja usein jonot  ylttävät yli ulko-ovien. Talvisin se on inhottavinta seistä ulkona ja odottaa... (näinä kertoina skippaan ruokailun)

= Siivouspäivä. Asuntolassa huone pitää siivota kerran viikossa. Olemme kämppikseni kanssa jakaneet siivousvuorot siten, että toinen imuroi huoneen ja toinen siivoaa vessan ja seuraavalla viikolla toisinpäin. Vuoroni on siivota vessa.

T = Tiia on kämppikseni asuntolan huoneessa. Onneksi on mukva, rento ja kiva kämppäkaveri.

A = Aikaiset aamut joita inhoan yli kaiken. Millään ei aamulla jaksasi herätä kouluun, mutta onneksi kylmä suihku ja kuuma kahvi pelastavat ja herättävät aamuisin.

I = Instagram on paras sovellus! Selailen instagramia usein ja toisinaan saatan uppoutua siihen tunneiksi. Instagramiin on kiva jakaa onnistuneita kuvia sekä päivittää miten ratsastukset ovat menneet. Instagramista on myös hellppo seurata blogeja.Tätä postausta oli  oikeastaan aika hauska tehdä, kun jouduin miettimään joitain kohtia hieman enemmän. Toivottavasti tekin tykkäsitte lukea tätä postausta. Kertokaa tämän postauksen kommenteissa oliko mielenkiintoinen vai turha postaus? Haluaisitteko tälläisiä postauksia lisää? Jos toteutat tämän postauksen omassa blogissasi, niin mainitsethan minut/blogini postauksessasi. Mukavaa torstaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hauska ja hyvin toteutettu postaus!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Erilainen tämä postaus oli! Kenties tälläisiä voisi toteuttaa muiltakin päiviltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, alanpa sit toteuttaa näitä lisää. :)

   Poista
 3. Täläsiä lisää erilainen oli ja tykäsin tästä tää oli selanen sopivan pitkä et jaksoin lukea tän alusta asti tälläsiä lisään näitä on kiva lukea😀😍😘❤❣💗💘❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit ja jaksoit lukea tämän postauksen. Alan sit suunnittelee näitä lisää muiltakin päiviltä :)

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.