5.7.2016

Paljon kesäkuulumisiaMoikka,

miten teidän kesä on mennyt? Mun kesästä tulikin sitten vähän toisenlainen, mitä odotin. Mutta sellaistahan se on. Joskus tulee hyviä yllätyksiä, joskus tulee huonoja yllätyksiä. Aina ei mene asiat niin miten toivoisi/haluaisi. Kaikkein parasta on kuitenkin se, että kaikesta selviää. Tällä hetkellä mulle kuuluu ihan hyvää, arki pyörii normaalisti.

Olemme käyneet pari kertaa mökillä, olen käynyt ratsastamassa muutaman kerran, koulua päässyt menemään. Vernalla: Verna tunnista tein blogiin postauksen, voit lukea sen tästä. Mutta sitten ei oikein ollut enää voimia jaksaa kirjoittaa niin pidin muutaman viikon taukoa tästä kirjoittamisestaNyt taas maistuu kirjoittelu!Tällä välin blogin ulkoasukin on muuttunut. Tykkättekö? Mun mielestä toi banneri on tosi hieno, kiitos paljon Aada!
14.6. Ratsastin Riialla. Kesken tunnin tuli hieman vettä. Riia oli sillä tunnilla yllättävän rauhallinen. 
21.6 Mulla oli myös ratsastustunti. Ratsastin pitkästä aikaa Viivillä. Jolla oli tosi ihana ratsastaa. Viivikin oli yllättävän rauhallinen, jopa hieman laiska. Lopputuntia kohden se kyllä oli reippaamppi. Ihanaa kun on kesälläkin päässyt ratsastelemaan. Samalla tyylilllä, kerran viikossa.
Ja seuraavana päivänä (22.6) lähdimme Juhannukseksi mökille! Juhannusmökkeilystä on tulossa kuvapostaus. Olen myös nähnyt kavereitani. Serkkuni kanssa olen ollut aika paljon, kun sitä näkee koulu aikana harvemmin. Melkeinpä vain loma ja viikonloppu aikoina.

Riialla tunnilla 14.6

21.6. Minä ja Viivi

On se vaan niin hieno heppa! Viivi <3
Viime viikonloppuna (2.7) myös oli pikkusiskoni hautajaiset. Siellä oli vain perhe ja lähimpiä sukulaisia.

Perhonen, tatuoituna sydämmeen


Meille myös tulee kaksi pupua, heinäkuun puolessa välissä. Eli ihan pian! Kävimme kesäkuun alussa katsomassa niitä. Kaksi tyttöä löytyi. Valkoinen jolla on vaaleenruskeat korvat ja toinen on kokonaan vaaleanruskea. Kääpiöluppakorvapupuja roduiltaan. Nimiltään Luna ja Lilja. Voi olla, että jotain kanijuttujakin alkaa tulemaan tänne blogiin sitten kun puput saapuu meille. Jos vain haluatte! 
Meillä on niille ulkohäkki, koska emme voi ottaa niitä sisälle ettei pikkusiskoni tai äiti saa allergiaa. (rotista aikoinaan siskoni sai allergiaa) Mutta kun puput on ulkona niin ei luultavasti haittaa yhtään. Talven ne on varastossa joka tehdään niille sopivaksi. Ettei ole liian kylmä, tms.


Minä ja Ulla, maailmanpyörässä

28.6: Kävimme serkkuni kanssa lintsillä tiistaina. Jännitimme hieman juna matkaa, kun kumpikaan meistä ei ole hirveästi junalla kulkenut. Minä olen pari kertaa , mutta serkkuni ei ollut yhtään matkustanut junassa. Mutta junamatkat sujui hyvin. Mitä nyt hieman väärästä kohtaa leimasimme lipumme. Ja sen tajuttuamme (kun konnari sanoi että on väärstä kohtaa leimattu)  naureskelimme, että tässähän on vielä käyttämätön lippu. Ei muutakun huomenna uudestaan helsinkiin :D Juna-asemalta lintsille suuntasimme Google Mapsin avulla. Lintsille pääsimme ilman eksymistä.
Lintisllä oli tosi kivaa. Kävimme melkeinpä kaikki laitteet läpi.Eli kävimme kaikki parhaimmat laitteet! Vain karuselllit yms jätettiin välistä :D  Vanhan vuoristoradan, ukon ja Kirnun kävimme kahteen kertaan läpi. Aina kun menimme jonottamaan laitteisiin oli tosi vähän jonoa, ja pääsimme suht nopeasti laitteisiin. Mutta kun tulimme pois niin jonot oli kerennyt kasvamaan pitkiksi. Moneen kertaan sanoimme "onneksi menimme sinne ja tonne nyt; kato mitkä jonot"
Edelllispäivänä olin ostanut uudet tennarit, Niin murehdin, että tuleeko rakkoja. Mutta ei onneksi tullut. Vasta kun olimme jo Lahessa ja lähdimme kävelemään pysäkille, niin siinä vaiheessa vasta oli jalat kipeenä :D  

Ei mulla muita sen ihmeellisempiä suunnitelmia ole tälle lomalle. Käymme varmaan vielä mökillä, näen kavereita ja käyn ratsastamassa jos on tunneilla tilaa. Nautin kesästä kun se vielä on. 
Syksyllä jatkan hämeenlinnassa opiskelujani. Toinen vuosi alkaa lähihoitajan opiskeluissa.

Olen miettinyt, että voisin tehdä kysymys-vastauspostauksen taas vaihteeksi. Viimeksi nimittäin tykkäsin tehdä sitä. Joten ei muuta kuin kyselemään! Edellisen kysymys-vastauspostauksen voit lukea tästä linkistä. Kysymysten aiheilla ei ole väliä. Eli EI tarvitse liittyä esimerkiksi pelkkiin hevosiin. 

Mukavaa kesää kaikille!

3 kommenttia:

 1. Olet kerinyt tehdä vaikka mitä kesällä ihania kuvia tykäsin ja suvi oot ihana ja kaunis ja ikävä on sinuu jo koht oneksi nähdään ☺����������❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊kesää on vielä puolet jäljellä, mutta syksyllä toki nähdään koulussa 😊

   Poista
  2. Kyllä ☺❤💞 on jo ikävä

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.