12.7.2016

Legginsit - puolesta ja vastaan

Moi. Päätin tehdä "mielipide postauksen" legginsseistä. Niistä joko tykätään tai niitä vihataan. Ja ihmiset on montaa eri mieltä niistä. Varsinkin viime aikoina on ollut paljon keskustelua ilmassa ja haluaisin sanoa oman mielipiteen, kuitenkaan loukkaamatta ketään.

Mun oma henkilökohtainen mielipide on se, että ihmiset saa pukeutua miten tykkäävät, mutta julkisilla paikoilla kuitenkin asiallisesti. Jos tykkäät legginsseistä, käytät niitä, pue ne oikein. Esimerkiksi jos sulla on sukkahousulegginssit päällä niin ne kaipaa siihen päälle mekon, tunikan tai vaikka hameen. Toki jos tykkäät vilautella niin siitä vaan. Mutta mun mielipide on siihen, että  älä tee niin! Toisaalta jos käytät niitä paksumpia leggareita niin sitten voikin olla ihan normi t-paita esim päällä. Kun ne on tarkoitettu housuina. Eikä ole vaaraa että kaikki näkee sun alusvaatteet.

Itse en käytä sukkahousulegginssejä, vaan käytän paksumpia leggareita, mistä ei näy alusvaatteet läpi. Tykkään legginsseistä sen takia kun ne ovat joustavat ja mukavat jalassa. Ne on pitkinä 8 tunnin koulupäivinä ihanan rennot päällä. Käytän keväästä syksyyn legginssejä housuina. Siihen yhdistän jonkun t-paita tai topin ja neuleen. Riippuen säästä. Toki omistan sukkahousulegginssit, käytän niitä hameen tai mekon kanssa.

Itse olen aika mukavuuden haluinen mun vaatteiden suhteen. Mikään paita tai housut eivät saa kiristää yhtään. Talvisin käytän farkkuja. Vain sen takia kun ne on lämpimämmät.
Ymmärrän ihmisiä jotka tykkäävät käyttää legginssejä, koska ne on joustavat, rennot ja ennen kaikkea mukavat päällä.

Ymmärrän teitä jotka vihaatte leggareita. Jos niitä ei pue oikein ne on rumat. Ja silloin aiheuttaa paheksuntaa.

Eli tästä tullaan siihen tulokseen, että sukkahousulegginssit on tarkoitettu hameen, mekon tai tunikan kanssa. Ja paksummat legginsit ovat tarkoitettu ns housuisna.  Olisi ihanaa jos kaikki ymmärtäisivät tämän. Laitan tähän loppuun vielä mun tapani pukea legginssit. Ja miten ei kannata pukea. 

Ei näin! Miten tässä kuvassa on tehty...
Sukkahousulegginssit ja lyhyt paita, väärin! Kuva kopioitu googlesta.


Vaan näin. Paksummat legginssit, t-paita ja pitkä kauluspaita. Joss tulee kuuma niin kauluspaidan voi sitoa vuötärölle. Silloin asu on myös tosi kiva.  Tai toinen vaihtoehto on tämä. Samat legginssit kuin tossa minun ensimmäisessä asussa. Mutta pitempi toppi t-padan sijaan. Näin sopii myös tosi hyvin. 
Löysin noi leggissit Lidlistä viime kesänä. Ja on ollut tosi kestävät. Kerran kaatusin metsässä, niin että sain sääreen vertavuotavan haavan. Mutta legginssit pysyi ehjänä, vaikka etsimällä etsin repeämää lahkeesta.
Mitä piditte tämmöisestä postauksesta? Oliko hyvä?

2 kommenttia:

  1. Tykäsin te lisä täkäsiä mielipide jutuja

    VastaaPoista
  2. moi, haluaisin kysyä kun nyt tuli aiheeksi legginsit, mitä mieltä olet ratsastuslegginseistä? ovatko ne hyvä valinta kun menee talille? mitä mieltä olet ratsastushousuista? löysin vasta nyt sun blogin ja tykästyin heti, tee lisää mielipide aiheita, kiitos jos vastasit kommenttiini ja mitkä ovat sinun mielestä parhaat ratsastushousut? onko sinulla suosikki ratsastushousuja? :D

    VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.