22.7.2016

~ Kysykää ~

Moikka!
Huomenna minulla on koulukilpailuja varten ratareenit. Hieman jännittää, koska minulla kerkiää oleemaan yhdet treenit ennen kilpailuja. Harmillisesti olin mökillä kun oli ensimmäiset treenit kisoja varten. Kilpailut ovat siis jo sunnuntaina. Onneksi paikka, talli, ihmiset ja hevonen ovat tuttuja. Nämä ovat minun kolmannet kilpailut ja toiset koulukilpailut! Näillä eväillä mennään! Treeneistä ja kisoista tulee postausta tänne.
Vaikka en osaa jännittäää päiviä ennen jotain tapahtumaa, niin tiedän, että jännnitän sunnuntai-aamuna siihen saakka kunnes kisat ovat ohi. Tai jos on tekemistä (kuten hevosen valmistus).Elokuun lopussa myös olen viikonlopun mittaisella estekurssilla. Odotan sitä innolla sitä kurssia, koska haluan oppia hyppämisestä lisää. Siitä sitten lähempänä lisää. 

No, mutta mennään kuitenkin nyt postauksen aiheeseen. Eli:
Haluauisin tehdä uuden kysymys-vastauspostauksen! Joten kysykää minulta kysymyksiä. Paljon kysymyksiä. Aihe on vapaa! Saa liittyä hevosiin, minuun tai ihan mihin tahansa. Minä sitten katson kysymykset jotka julkaisen. Aikarajaa ei ole. Vaan teen postauksen silloin kun kysymyksiä on tarpeeksi.
Toki saatte myös antaa ideoita jonkinlaiseen mielipide kirjoitukseen. Jos teitä kiinnostaa mielipidepostaukset. Yhden olen jo tehnytkin. Voit lukea sen tästä. Minua ainakin kiinnostaa lukea ja kirjoitella mielipide postauksia.
Tai voin vaikka molempia aiheita voin kirjoitella. Voin siis tehdä kysymyspostauksen ja mielipidekirjoitus postauksia. Muutenkin minulla on hirveä postausinto päällä. Haluaisin päivittää tänne koko ajan.

Tarvitsen:
-kysymyksiä
-Aiheita mielipide postauksiin.Pitää hyödyntää kesälomaa ja kirjoitella vielä enemmän tänne blogiin. Elokuussa palaan kouluun (hämeenlinnaan) joten silloin ei ole aikaa postailla. Eli postaustahti tippuu 1-2 kertaan viikossa.

3 kommenttia:

 1. Mikä on korkein hyppäämäsi este?
  Pienin poni jolla oot ratsastanut?
  Ootko hypänny maastoesteitä? Jos et, haluisitko?
  Ootko ratsastanu ex-ravurilla? Jos joo, millainen kokemus oli?
  Ponit vai hevoset? Perustele.

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.