27.8.2016

Blogin 1v synttärit

Moikka.
Tasan vuosi sitten perustin tämän blogin. Ja silloin myös tuli ensimmäinen postaus. Nyt juhlitaan blogin yksivuotis synttäreitä. Sen takia pyysin teiltä toiveita, mitä postauksia haluatte. Mutta sainkin vain yhden toiveen. Joten tämä oli helppo toteuttaa kun ei tarvinnut arpoa monesta ideasta. Tähän postaukseen tulee toivepostaus ja oma ideani. Eli kaksi aihetta. 
Yksi ja ainoa toivepostaus oli että kertoisin, minun unelmista hevosten kanssa. Tai mitä unelmia haluaisin kokea/toteuttaa. Joten rupesin kirjoittamaan ylös unelmani. Toki voin muitakin toivepostsuksia toteuttaa teille. Mutta sitä ennen tarvitsen toiveita :D Teen tästä teille listamaisen postauksen. Tähän loppuun vielä tulee mitä itse ajattelin teille kertoa. Muuten olisi ollut aika lyhyt postaus.

Tässä muutama unelmani:

-haluaisin vielä kilpailla enemmän. Ainakin näin alkuun seura tasolla. Ja säännölllisesti. Olisi tosi kiva jos pääsen ratsastamaan tavoitteellisemmin. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin siitä tulee postausta tänne. Ei sen enempää, kun asiat ovat ihan auki vielä. Kilpailemisesta tekee hieman hankalaksi sen, että olen viikon loput vain kotona.  Tällä hetkellä mennään koulun ehdoilla. Koulussa ollaan koulu aikana ja vapaa ajalla (eli viikonloppusin) treenataan. 

-yö maasto olisi hienoa. Ja varmasti jännittävää, seikkailunhaluinen kun olen! Lähtisin jonnekkin metsän siimeniin ja pelkäisin jokaista rasahdusta...

-maasto esteitä, olisi tosi mahtava päästä kokeilemaan. En ole ikinä kokeillut, maasto esteitä ja toivon että saisin mahdollisuuden.

-Tietenkin yksi iso unelma olisi saada oma hevonen. Tällä hetkellä se vaan ei ole ajankohtainen, koska opiskelut vievät niin paljon aikaa. Ehkä sitten puolen toista vuoden päästä (aikaisintaan) kun olen kouluni suorittanut. Ja olen ehkä saanut töitä.

Unelmathan ovat tarkoitettu toteutettavaksi. Joten voihanse olla, että nämä haaveet toteutuvat, ehkä kuukausien tai vuosien päästä.  Ainakin teen kaikkeni, että pääsen toteuttamaan unelmani.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt kerron mitä minä teille ajattelin. Blogin vuosi päivänä ajattelin, että julkaisen pilalle menneitä  ja epäonnisumiskuvia. Ja helppoahan nämä kaksi on toteuttaa samassa postauksessa! Unelmia, vauhtia, vaarallisia tilanteita ja epäonnistumisia :D
Nämä kuvat ovat näkyneet aina joissain postauksissa, missä ovat liittyneet postauksen aiheeseen, mutta nyt päätin koota oikein erillisen postauksen. Jotkut kuvat myös ovat olleet useammankin kerran täällä. Toivottavasti ei haittaa ketään silti.


Suosittelen teitä katsomaan myös noi videot. Muistutan vain, että toimii pelkästään tieto koneella. En osaa laittaa niin, että näkyisi myös puhelimella katsotttuna... Olen amatööri. Jos joku osaa neuvoa, miten sen saa laitettua niin, että pystyy katsomaan puhelimella, niin kertokaa ja neuvokaa ihmeessä! Kuitenkin on niin mageeta menoa, kuin olla ja voi :D

Tuosta ekasta videosta oli jopa kuvasarja, mutta jostain syystä en enään koneelta löytänyt niitä kuvia... Oli sitten hävinnyt jonnekkin. Harmi.

                                     


Luuultavasti huomenna tai viimeistään maanantaina tulee tämän viikonlopun estekurssin kooste postaus. Ensi viikolla, alkuviikosta myös julkaisen teille sen kyssymys-vastaus postauksen. Joten jos teille tulee mieleen kysymyksiä niin saa kysyä. Postaus on oikeinlukua vaille valmis.
Mitä tykkäsitte tästä postauksesta?

2 kommenttia:

  1. Kiva ja erilainen postaus! :) Peukku ylös sille, että uskalsit julkaista epäonnistumisiakin, kun yleensä blogiin julkaistaan vain niitä onnistuneita otoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! Ajattelin, että pitää näitäkin julkaista, itseäni ainakin huvittaa ja naurattaa osat kuvat. Täytyyhän tänne julkaista myös epäonnistumisia, mutta en kyllä heti ajatellut että oman postauksen teen. Mutta tein kuitenkin, kun halusin tänne jotain erilaista.

      Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.