30.8.2016

Kesämuistoja

Moikka!  Teen tämmöisen "muistellaan kesää"-kuvapostauksen. Tähän tulee kesällä otettuja kuvia. Milloin mistäkin, osa varmasti on jo näkynyt täällä blogin puolella. Kaikesta tekstistä ei kuitenkan tule kuvia. Ja päinvastoin. Selailin vain luonnos-kansiota ja sieltä löytyi luonnos mitä en ole ikinä saanut valmiiksi. Joten hieman muokattuani tätä postausta tuli ihna uudenlainen postaus. Jonka varmasti julkaisen teille! 
Eli, en siis asettanut itselleni mitäään tavoitteita mitä pitäisi tehdä. Vaan tässä käydäään läpi mitä olen tehnyt, vaikka en olisi hirveästi etukäteen suunnitellut mitään. Osa kesän tekemisistäni tapahtukin, niin, että en suuunnitellut hirveästi etukäteen. Korkeintaan Viikko ennen suunniteltiin ja jo melkein heti toteutin sen asian! No aloitetaan:

Tämä on ihan touko-kesäkuun vaihteessa otettu, koulua oli ihan viiimeisiä päiviä jäljellä ja odotin kesälomaa.
 Keäloman alussa ratsastin Vernalla, joka vain nosteli päätään koo tunnin
 Seuraavalla tunnilla ratsastin Riialla, joka oli tosi kiva
Upea taivas
 Piti mökilläkin käydä ja vähän poseerata tietenkin! Tykkään tästä kuvasta tosi paljon!
 Olen syntynyt luontokuvaajaksi.
Kesä ilman huvipupuistoa, ei tule kuulooonkaan! Linnanmäelle oli pakko päästä ja sinne meninkin! Kävin siellä serkkuni kanssa.

 Yhdet kisat oli loman aikana. Menin ensimmäisen helppoc-luokan. olin 4/4. Näihin kerkesin treenata vain kerran. Estekisat oli muutaman viikon päästä kun koulut oli alkanueet.

Tässä vielä kesältä erilaisia kuvia, mitä ei ole täällä blogin puolella nökynyt. Paikasta en voi kertoa yhtään teille, mutta muutaman kuvan nappasin sieltä.

Tykkään tosi paljon luontokuvien ottamisesta! Varsinkin silloin, kun niistä tulee noin upeita kuin  nuo kukkakuvat.
Puhelimessani on hyvä kamera
Vadelmat ja mustikat ovat hyviä kesäherkkuja, jäätelön lisäksi.
Keäsällä myös kävin parilla eväsretkellä, uimassa shoppailemassa, näin ysätviöni, ratsastamsassa, tutustuin Daaliaan ja auto meinasi törmätä maastoretkellämme. Heinäkuussa tuli myös paljon päivitetyä tätä blogia. Tähän mennesse heinäkuu, 2016 on aktiivisin kuusausi blogin puolella! Parhaillaan tuli jopa kolme postasuta viikossa. Elokuu näyttää otaavan mallia ja blogi pysyy aktiivisena. Ainakin toistaiseksi. Toki olen jo heti koulun alun jälkeen ruvennut ajastelemaan postauksia, jos on ollut aihetta. PIan onneksi voin ottaa koneeen kouluun mukaan niin voin sielläkin kirjoitellal. Eli kesä 2016, millä tapahtui paljon ja on jo ohi. Kesä tekee tilaa syksylle. Ja syksyllä alkaa udet kuviot koulun, opiskelujen, työharjottelujen ja ratsastuken parissa. Mukavaa syksyn  kaikille. Opiskelkaa ahkerasti perus-/ammattikoulussa.

4 kommenttia:

 1. Tosi hienoja ja kivojaa kuvia. Hauska postaus idea! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana ja hieno kuva tuo mikä on kisoista! :) Tuli tosta törmäyksestä mieleen, kai käytät heijastinliiviä maastossa? Itse käytän ympärivuoden aina kun poistutaan tallin pihalta, sillä se oikeasti lisää näkyvyyttä myös kesällä uskomattoman paljon!

  Jos kiinnostaa lukea, niin tein vähän aikaa sitten blogin, kun sain 5v ruunan omistukseeni, meistä voit lukea lisää: http://anselminaskeleet.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 3. Hei Saara!
  Kiitis kommentistasi. Pahoittelut, että vastaan näin myöhään. Yleensä olen vain hämärällä käyttänyt heijastinliiviä. En ole aajtellut, että se voisi auttaa kirkkaalla kesäpäivälläkin. Täytyy ensi kerralla ottaa mukaan vaikka olisi kuinka valoisaa. :)
  Käyn kurkkaamassa blogiasi :)

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.