29.11.2015

~ Joulukalenteri(ko) + kuulumisia ~

Hei!
Blogin ulkoasu alkaa olemaan valmiina, olen muokkaillut sitä pitkään ja nyt alan olemaan tyytyväinen siihen. Pian vaa pitää alkaa vaihtaa talvinen yläkuva. Heh :D Kuhan, vain tulisi lunta ja paljon.
Olen myös suunnitellut joulukalenteria teille, tarvisin vaan teiltä luukkuideoita; laittakaahan kommentteja tulemaan kiitos. Muutenkin voitte kommentoida, mitä haluaisitte lukea täältä!
Ensi viikon torstaina tulisi ensimmainen luukku, nin siihen saakka saisi tulla ideoita, pari luukkua mulla on jo kasassa, onneksi! Luukut tulisi kerran viikossa, koska ei ole aikaa enää tehdä 24 luukkua! Eli tarvisin vain kaksi luukku ideaa.

Pahoittelut ettei tullut eilen ratsastuspostausta, jos joku sitä odotti. Mutta olen ollut aikamoisessa flunssassa, joten en viitsinyt mennä ratsastamaan, koska ensi viikon torstaina alkaa työharjottelu, Ei ole kivaa mennä puolikuntoisena töihin, eikä ole hyvä että vanhukset saisivat flunssaa... Onneksi se alkaa olla voitettu! Vähän, vielä nenä vuotaa, mutta ei sen kummempaa.

Tää syksy on jotenkin, mennyt nopeasti, varmaan sen takia kun ramppaa hollolan ja hämeeenlinnan väliaä joka viikko! Ensimmäinen adventti, jo tänään, oho. Ja pitäisi keksiä joululahjoja, ideoita ei ole, pää lyö vaa tyhjää, ja kohta huomaan että, "oho, Jouluaatto, eikä mulla ole lahjoja" Mutta olen päättänyt, että ensi viikolla teen kaikkeni että olisi lahjoja, kavereille, vanhemmille ja siskoille. Jos teillä on vinkkejä, niin tälläinen mattimyöhänen ottaa vinkkejä vastaa mien saa lahjat ja kortit kasaan ajoissa, vaikkka seuraavan kahen viikon sisällä. 

Ja hei, kertokaahan jos sielläkin on mattimyöhäsii, vai oonko ainut?
Mukavaa loppusunnuntaita kaikille :)
Ensiviikkoon <3

21.11.2015

~ Ensilumi ~

Hei! 
Tänä aamuna oli mahtava herätä,koska yölä oli satanut lunta! Se piristi päivää kummasti. Talvi on kivaa aikaa. Itseasiassa kaikki vuodenajat on kivoja, omalla tavallaan. Maisema on niin erilainen, vuodenaajt on hyvää vaihtelua. Oishan se aika tylsää jos olisi kokoajan kesä, tai vain talvi... 
Mutta kun lähdin tallille, piti lähteä ajoissa, jotta kerkeän, enää ei voinut mennä pyörällä. Hyvin kerkesin. Listassa luki, että minulla on Vikkan. Hain Vikkanin pihatosta ja rupesin harjaamaan sitä. Muuten sujui hyvin, mutta suitsia laittaessa, nosti päätä jatkuvasti kattoon. Lopulta sain suitset päähän. 
Aluksi, mentiin voltteja (ja ravi-pätkiä) ilman jalustimia. Ei ollut ongelmaa yhtän siinä, ja huomasin että on aika hyvä tasapaino minulla. Vikkan säikähti kentän päädyssä jotain ja hyppäsi sivulle (mulla ei ollut jalustimia) Ei käyny mitään :D 
Seuraavaksi oli vuorossa pohkeenväistöä. Vikkan ei oikein tykkää siitä, mutta, siihen nähden meni hyvin. 
Laukkaa pääty-ympyrällä. Viimeset nostot onnistuivat mun mielestä parhaiten. Tykkäsin Vikkanista tänään. Ja plussaa, että siskoni jäi kuvailemaan, joten tulee kuviankin, tähän :) 

Talli matkalla
                                              Talviset kuvat, vaan on mahtavia

Ei paljoa ollut hyvä laatuisia kuvia, kun taisi siskoni olla hieman hätäinen (puhelimen)kameran kanssa :D 
Onneksi muutama hyvä kuva löytyi :) Pikkuhiljaa, lähestyy joulu ja pitäisi keksiä lahjoja, perheele ja ystäville
Mutta, laitelkaas, jotain kommenttei, onko teilläpäin lunta? 

16.11.2015

~ Uusia juttuja ~

Nyt on ihan erilaista postausta.  Lauantaina kun suunnittelin asuntolaan hieman sisustusta. Tässä olisi nyt tulosta
Kävin tokmannissa josta ostin melkein kaikki. Yhden tyynyn ostin hemtex'sistä.
Seuraavaksi ennen ja jälkeen kuvat.
Ennen
Ostoksilla
Jälkeen
Hemtexin tyyny 
Led-valot tuo mukavasti tunmelmaa

14.11.2015

~ Suunnittelua ~

Hei!
Tunti oli poikkeuksellisesti klo 12. Koska ekalta ja vikalta tunnilta oli tullut niin paljon peruutuksia että ne oli yhdistetty. Sen takia ei ole kuvia. Minulla oli Rita.
Ensin, voltteja, ympyröitä. Seuraavaksi nelikaarista kiemurauraa käynnissä ja ravissa. Ja pääty-ympyrällä laukkaa. :3
Illalla suunnittelin asuntolaan hieman sisustusta. Led-valot ainakin. Ja huomenna katotaan joku kiva matto sinne.
Voin laittaa siitä postausta jos edes onnistuu...

7.11.2015

~ Puhelin säätöä ja kiemuraa ~

Hei!
Keskiviikkona onnistuin rikkomaan puhelimen, joten tallilta ei ole kuvia. Eilen kyllä ostettiin puhelin, mutta jouduimme palauttamaan sen takaisin, koska siinä oli joku kosketushäikkä. Ei ottanut kosketusta. Ja, pystyi kyllä kirjoittaa viestiä, mutta ei pystynyt pyyhkimäään jos kirjoitti väärin. Joten vasta hetki sitten otin käyttöön puhelimen ja nyt kyllä toimii :)

Mutta, asiaan:

Ratsastin Riialla. Joka oli vaihteeksi vauhdikkaalla päällä. Riia on kyllä aina vauhdikas ja herkkä, joten ei ollut yllätys. Alkuverryttelyssä ensin jokaisen kirjaimen kohdalla piti pysähtyä, pari kenttäkierrosta niin ja sitten ravattiin jokatoinen kirjaimen väli ja jokatoinen käveltiin. Niin molempiin suuntiin ja vielä ravia. Ensimmäinen ravinosto, Riia nosti laukan. Ravasi kuitenkin hyvin.Alkuverryttelyn aikana vielä oli kylmä, mutta lopputunnista ei enää ollut vaikka tuuli yms.

Seuraava vaihe oli että piti tehdä loivaa kolmikaarista kiemurauraa. Alku meni vähän huonosti kun Riia ei oikeen kuunnellut. Loppu meni sitten ihan hyvin. Välikäyntien jälkeen laukattiin aina pääty-ymyrällä. Ensin laukkaa toisessa pääty-ympyrässä, sitten siirryttiin raviin ja vaihdettiin toiseen päätyyn. Sitäkin tehtiin molempiin suuntiin.
Kun laukkasin Riialla oikeeseen suuntaan toinen ratsastaja tulee vasemmasta kohti mua ja Riiaa... Ei ollut kaukana yhteentörmäys. Onneksi sain käännettyyn Riian.

Laukan jälkeen mentiin ilman jalustimia. Ensin ravia ja lopuksi loppukäynnit.
Hyvä mieli jäi, kun kiemuraurakin meni lopuksi hyvin :)

Tässä kirjoittaessa puhelin päivittelee itseään. Oli kyllä tuskaa 4 päivää olla ilman puhelinta. :D
Hyvää loppuviikonloppua kaikille