1.8.2020

VIIMEINEN LOMAVIIKKO: VIIKKO 31

Kuten varmasti tiedätte, kävin lauantaina silmän kivun takia akuutissa. Sieltä annettiin ohjeeksi tulla herkästi takaisin jos silmän oireet pahenee. Ja niin siinä kävikin. Silmä meni huonompaan suuntaan. Maanantaina soittelin päivystysapuun, mutta, kun takaisinsoittoa ei alkanùt kuulua, lähdin sinne siskoni kanssa. Koska silmää oli menee klo 15 kiinni. Ensimmäisenä, vastaanoton virkailija mittaa kuumeen. Hei mä tulin mun silmän takia. En oo muuten kipee. Koska on kovat jonot ja ruuhkaa, niin hän soitti silmäpolille ja pääsin sinne suoraan. Hoitaja tutki näköä ja ihmetteli kun en nähnyt niitä numeroita. Kovasti yritti että näkisin, mutta ei, en nää niitä numeroita. Kovin paljoa. Voisivat ne hoitajat ja lääkärit lukea asiakkaan tiedot, niin tutkimukset olisi kaikille helpompia.

Silmälääkäri tutki silmät ja pyysi vielä toisen silmälääkärin tarkistaa tilanteen. No tulehdus siellä on, mutta jäi epäselväksi, että oliko se nyt värikalvontulehdus vai sarveiskalvontulehdus. Tulehduksen aiheutti kuulemma jokin ulkoinen ärsyke. No sain vielä rasvan lisäksi tipat. Nyt 6xpäivässä tipat ja yöksi rasvaa. Pikku hiljaa loppuviikosta silmä on lähtenyt paranee. Ensi viikon maanantaina vielä kontrollikäynti.


Se pakollinen peiliselfie hississä. Kun lähdimme silmäpolilta, emme meinanneet löytää ulos. Etsimme tätä hissiä jolla tulimme, minkä vuoksi kävelimme sairaalan ympäri ja palasimme silmäpolin eteen. No lopuksi löysimme hissin ja pääsimme ulos.


Shmootiet,  tuorepuurot ja marjarahkat on olleet kesän lemppariherkkuja. Kylmää, täyttävää ja hyvää. Juuri parasta.

Ulkona satoi vettä ja oli pilvistä. Mutta mulla oli aurinkolasit, koska häikäisi.


Käytiin siskoni kanssa vähän lenkkeilemässä metsässä. Mietittiin että pitää tulla joku päivä mustikkaan, kun niitä vielä siellä on.
 Viikolla kävin myös moikkaamassa Lunaa ja Liljaa. Siivosin heidän ulkotarhan taas kunnolla. Ihan lattiasta kattoon. Puput ovat siis vielä vanhemmillani kesän. Ja syksyllä taas tulee takaisin mulle.
Kuulin myös että ensi viikolla, tiistaina aloitan vihdoin siellä uudessa työpaikassa, jonka korona ja muut ongelmat sotki kolme kertaa. Jännittää näin 4,5 kk lomailun jälkeen!

Lähdin toistamiseen siskoni kanssa lenkille. Jotta saisin käännettyä unirytmiä, lenkki oli kiva, mutta uni ei sen aiemmin tullut kun ennen. No onneksi on tässä muutama päivä aikaa. Piti laittaa toinen herätys 8.30 niin se olikin mennyt vahingossa 9.30. Ihmettelinkin että miksi kello ei soinut... Onneksi heräsin jo ensimmäiseen herätyksen kahdeksalta, mutta silti ärsytti.

Tänä kesänä aurinkolasit on ollut enemmän päässä, kun silmälasit.
Tänään lauantaina olisi ensimmäinen ratsastuatunti, sitten viime viikon tiistain. Kivasti tullut yli viikon tauko, mutta välillä nämä minitauot tekee hyvää jo omaan ratsastukseen. Tämän viikonlopun valmistaudun uuteen arkeen. Arkeen joka on ollut katkolla lähes viisi kuukautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.