24.12.2017

4. ADVENTTI: MIKÄ ON PARASTA JOULUSSA?


Adventtikalenterin viimeinen luukku on juuri nyt luettavissasi silmiesi edessä ja tämä luukku käsittelee niitä asioita, mistä minä tykkään ja mitkä ovat lempiasioitani joulussa, mistä lempihevosystäväni Vikkan tykkää joulussa ja mistä meidän puput tykkäävät ja mitkä ovat heidän lempiasioitaan joulussa. Postausidea on napattu Pihlan postausideoista, mutta ideaa on hieman muunnettu lisäämällä myös meidän pupujen joululempparit.

Asioita mistä tykkään joulussa;

- Saa syödä jouluruokia, suklaata ja kaikkea herkkuja jouluaaton ja joulupyhien ajan. Ruokiin ainakin ehdin kyllästyä juuri, kun jouluruoat loppuvat ja sitten saakin odottaa vuoden, että pääsen taas syömään jouluruokia ja -herkkuja. 
- Joulun erityinen tunnelma. Joulussa vaan on tunnelmaa, saa olla perheen kanssa rennosti, jouluvalot ikkunassa ripustettuina, hämärä valaistus kynttilöineen, valkoinen joulu on paras. Nautin.
- Lahjojen ostaminen, paketoiminen ja antaminen kavereille, sisaruksille ja vanhemmille. Minusta on kivaa, kun saa ostaa ja antaa lahjoja, on niiden saaminenkin kivaa, mutta parempaa on lahjojen antaminen muille. 

 Asioita mistä Luna ja Lilja tykkäävät joulussa;

- Joulussa on se parasta, kun saa extrapaljon herkkuja! Me molemmat tykätään herkuista, niin on kivaa, kun saadaan kaikkea hyvää salaattia, kurkkua, porkkanaa, leipää yms hieman enemmän. Viime jouluna oikein saatiin herkkupussi! 
- Kun me jouluaattona saadaan joku pieni yllätyslahja! Lahjat on kivoja! Uusien juttujen tutkiminen on todella kivaa puuhaa, kun ollaan niin uteliaita pupuja.
- Me ei oikein meinattu kolmatta asiaa millään keksiä, joten päädytttiin siihen, että lumi on kiva asia joulussa ja talvessa. Talvella kun ollaan valjaissa hetki ulkona, niin on kivaa päästä lumihankea kaivamaan ja onhan se kivaa kun on valkoinen joulu! Se tuo tunnelmaa (sori Suvi, että varastettiin "tunnelma" sulta)
 Asioita mistä Vikkan tykkää Joulussa;

- Saan muutaman vapaapäivän ratsastustunneista, eikä tarvitse kantaa ketään ihmistä selässäni ympäri kenttää. Koko talliympäristö on ne muutaman päivän ajan ihanan rauhallinen, hiljainen ja saan nauttia hevosystävieni seurasta.
- Rakastan lunta, jouluna sitä pitää olla ja paljon, jotta pääsen hevosystävieni kanssa lomapäivinäni piehtaroimaan ja laukkailemaan lumihangessa.
- Herkkujen saaminen! Tallissa meillä on luksus oltavat, kun saadaan vapaa-päiviä ja herkkuja. pitää muistaa sitten syödä kahden edestä! 


Erittäin rentouttavaa joulua ja onnellista uutta vuotta juuri sinulle siellä ruudun toisella puolella, joka tätä postausta nyt luet, toivottavat Suvi, Vikkan, Vikkanin tuleva varsa, puput Luna ja Lilja! Palaan varmasti blogin ääreen ihan pian, pienen jouluhiljentymisen jälkeen. Nauttikaahan joulusta!

2 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Suvi! <3

  ponivoimatpelissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sulle myös oikein rauhallista ja mukavaa joulua! ❤️

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.