26.12.2017

JOULULAHJANI

En saanut hevosaiheisia joululahjoja ollenkaan, sillä en niitä toivonutkaan, mutta kaikkea muuta kivaa sainkin. Tässä tulee joululahjojeni esittelypostaus, joka toivottavasti kiinnostaa, sillä ainakin Instagramissa (@elamaahevostytonkengissa) tätä postausta toivottiin, kun tein sinne kyselyn, jossa kysyin, että kiinnostaako teitä lukea joululahjojen esittelypostaus ja teitähän siellä kiinnosti.

Sain äidiltä ja iskältä valkoisen aamutakin, joka ylttää melkein nilkkoihin asti, mutta se on vain plussaa, että aamutakki on pitkä. Värikin on juuri oikea, vaikka toiveväriä en maininnutkaan.

Vanhemmiltani myös sain siniset kylpy- ja käsipyyhkeen. Ei tullut kotikulta-mrkkiä, jota toivoin, mutta ei se haittaa yhtään.

Sain myös Iittalan kastehelmisarjaan jälkiruokalautasia, -kulhoja ja mukeja. Vanhemmiltani sain vaaleansinistä ja ystävältäni sain tuon kirkkaan kulhon ja vaaleanpunaisen kynttilän.

Ystävältäni sain raidalliset pörrösukat, tossut sain siskoltani ja mustavalkoiset pörrösukat sain vanhemmiltani aamutakin mukana. 

Nämä kynttilät/tuikut sain serkultani. Serkkuni oli myös laittanut pakettiin patakintaat. Patakintaat ovat toiselta puolelta raidalliset ja toisella puolella on sydänkuvio.

Tässä on lisää kavereiltani saatuja lahjoja. Kaksi meikkipussia, ripsaria, ponnareita, pinnejä, (huulikiilto ja koruja, jotka ei näy kuvassa, sillä unohtuivat toisen meikkipussin sisään).

Myös saippua ja poro on luokkakaveriltani saatuja.


9 - vuotias pikkusiskoni yllätti täysin, kun oli käynyt äidin kanssa ostamassa kaikille joululahjat. Hän oli täysin tietoinen siitä, mitä oli halunnut kullekin ostaa ja mulle hän oli ostanut käsirasvan. Enemmän hämmästyin siitä, että hän malttoi olla hiljaa ostamistaan lahjoistaan.

Tässä viimeisessä kuvassa onkin kaverilta saatu kynttilä, joka polttaessa muotoutuu kukaksi, toiselta isosiskoltani saatu Nivean suihkusaippua, deodorantti ja kahvimuki. Avatessani aamusta kavereiden lahjat, kerkesin ajattelemaan, että tänä vuonna kukaan ei ole tainnut ostaa mukia, vaikka sitä en kieltolistalle huulirasvan tavoin pistänytkään. Noh mitä vielä, illalla sain mukin. Toisaalta se ei haittaa, sillä mukit on kivoja.

Kuvista puuttuu mainitsemani, serkulta saadut patakintaat, kavereiden lahjoista löytyneet karkit, jotka olen jo melkein kaikki syönyt ja ystävältäni saatu harmaa kori. Kaikki lahjat olivat oikein mieluisia, juuri niitä mitä toivoinkin. Mukavaa päivää💗

10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja, käytännöllisiä lahjoja! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, tykkään itsekin tosi paljon 😊

   Poista
 2. Tosi hyviä käytännöllisiä lahjoja😍❤💜💞

  VastaaPoista
 3. Hyödyllisiä lahjoja!:)

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania lahjoja! Toi huulipunakuvioinen meikkipussi taitaa olla lempparini näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite kanssa tykkään siitä meikkipussista heti aamutakin jälkeen 😊

   Poista
 5. Ihania lahjoja olet saanut❣️☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisu, tykkään niistä todella paljon itsekin 😊💕

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.